Τιμωρία Καστίγιο για ειρωνικά σχόλια στο Twitter

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 19:12
UPD:19:12

Ο Νέρι Καστίγιο τιμωρήθηκε από τη διοίκηση της Πατσούκα με πρόστιμο και αποκλεισμό από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας του, χωρίς πάντως το ύψος της ποινής να γίνει γνωστό (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο λόγος έχει να κάνει με ειρωνικά σχόλια κατά του ιδιοκτήτη της Τσίβας Γκουανταλαχάρα, Χόρχε Βεργκάρα, που ανάγκασαν τη διοίκηση της Πατσούκα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη της αντίπαλης ομάδας. «Ο σύλλογός μας έχει κώδικες και αξίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ως εκ τούτου, ζητά δημόσια συγγνώμη από τον πρόεδρο του συλλόγου της Γκουανταλαχάρα, Χόρχε Βεργκάρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο επιθετικός με την τριπλή υπηκοότητα (του Μεξικού, της Ουρουγουάης και της ελληνικής), Νέρι Καστίγιο, το κρατούσε.... «μανιάτικο» στον Μεξικανό επιχειρηματία, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο αρνήθηκε να τον εντάξει στην Τσίβας. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, ο Βεργκάρα είχε δηλώσει ότι η άρνησή του οφειλόταν στην κακή συμπεριφορά του παίκτη. «Ο Νέρι Καστίγιο έχει πολύ προβληματικές συνήθειες στα αποδυτήρια. Καπνίζει, είναι απείθαρχος και δεν αποδέχεται το να μένει εκτός ενδεκάδας. Ξέρω την ιστορία του...» είχε δηλώσει ο Βεργκάρα.

Το Σάββατο η Πατσούκα νίκησε την Τσίβας 1-0, με γκολ του Μάουρο Σέγιας. Λίγες ώρες αργότερα, ο Καστίγιο... "ξεσπάθωσε" στο Twitter: «Χαχαχα, πόσο γλυκό είναι το ποδόσφαιρο. Σε όσους με επέκριναν, στέλνω φιλιά. Χαχαχα, Βεργκάρα χαιρετίσματα, μπορείς να απολαύσεις τη νίκη» έγραψε ειρωνικά ο 28χρονος επιθετικός, προκαλώντας (για πολλοστή φορά) πολλές αντιδράσεις, ακόμη και εντός της ομάδας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις