ΑΕΚ: «Οχι» από τον Αναστασιάδη

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 21:26
UPD:23:28

Αρνητική ήταν η απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη στους ανθρώπους της ΑΕΚ, κι έτσι η Ένωση ξεκινά εκ νέου την αναζήτηση τεχνικού (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Μετά από αρκετές ώρες αναμονής, ο έμπειρος Έλληνας προπονητής ειδοποίησε τους παράγοντες της Ένωσης ότι δεν δύναται να αναλάβει τις τύχες των «κιτρινόμαυρων». Όπως εικάζεται, το στοιχείο που μέτρησε περισσότερο στην απόφαση του κ. Αναστασάδη ήταν η αδυναμία του Ανδρέα Δημητρέλου να εγγυηθεί την οικονομική συνέπεια της ΠΑΕ προς το τμήμα, όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές αλλά στο σύνολο των εργαζομένων. Η άλλη παράμετρος ήταν η διοικητική ηρεμία, που πάντως σαφώς και δεν δύναται να υπάρχει δεδομένης της δεινής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα αλλά και της ενδεχόμενης αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Πλέον, οι παράγοντες της ΑΕΚ αναζητούν άλλη λύση, με τις πληροφορίες να θέλουν ως υποψήφιους «στόχους» τους Έβαλντ Λίνεν και Μάκη Χάβο.

Ο κ. Αναστασιάδης μίλησε αργότερα στα ΜΜΕ, αλλά ήταν αόριστος ως προς τον λόγο που απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ. «Δεν αισθάνομαι και πολύ καλά. Ήθελα να δουλέψω στην ΑΕΚ γιατί τα είχαμε βρει σε όλα με τη διοίκηση, αλλά ξέρετε πως ενεργώ. Πάντα έτσι ενεργούσα και σίγουρα δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος μετά την αποδοχή του κόσμου, τα μηνύματά του...» δήλωσε και πρόσθεσε: «Πριν από λίγο καιρό είχα άλλες δύο προτάσεις, αλλά τις απέρριψα. Την πρώτη από την Ξάνθη, λόγω λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και τη δεύτερη από τη Βέροια, για τον ίδιο λόγο που απορρίπτω την πρόταση της ΑΕΚ. Είναι μεγάλη τιμή να σε θέλει η ΑΕΚ».

Στη συνέχεια διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να περιμένει πρόταση από τον Παναθηναϊκό: «Όλοι γνωρίζουν ότι εγώ δεν λειτουργώ με αυτό τον τρόπο. Δεν ασχολούμαι με όσα λέγονται, αυτά είναι εκ του πονηρού. Αφού ξέρετε ότι δεν απαντάω εγώ, απαντάει "άλλος". Οποιαδήποτε ομάδα κι αν με πάρει τηλέφωνο το ίδιο θα κάνω... Και από την Μπαρτσελόνα να με πάρουν το ίδιο θα πράξω. Και στον ΠΑΟΚ που πήγα και στον Παναθηναϊκό το ίδιο έκανα».

Ο Αγγελος Αναστασιάδης ευχήθηκε πάντως τα καλύτερα στην ΑΕΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι η ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της, σήμερα κιόλας. Δεν περίμενα ποτέ τέτοια αποδοχή και τους ευχαριστώ για όλα. Επαναλαμβάνω, είμαι στεναχωρημένος που ήρθαν έτσι τα πράγματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις