Ολυμπιακός: Στην Αγγλία για το καλύτερο

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 12:14
UPD:12:14

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν έχει καμία σχέση η δυναμικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος με εκείνη του τσάμπιονς λιγκ. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Ποτέ δεν είναι καλό όταν μία ομάδα χάνει» δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Λεονάρντο Ζαρντίμ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν αύριο τους «κανονιέρηδες» στο «Εμιρέιτς», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στου Τσάμπιονς Λιγκ και το μόνο που υποσχέθηκαν, πριν την αναχώρησή τους, είναι μεγάλη προσπάθεια.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν έχει καμία σχέση η δυναμικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος με εκείνη του τσάμπιονς λιγκ. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Ποτέ δεν είναι καλό όταν μία ομάδα χάνει» δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Λεονάρντο Ζαρντίμ και πρόσθεσε: «Εμείς θα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν είμαστε το φαβορί. Έντεκα παίκτες θα παίξουν από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν. Πρόθεσή μου είναι να χρησιμοποιήσω εκείνους που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση».

Λ. Ζαρντίμ: Δεν είμαστε το φαβορί

Λ. Ζαρντίμ: Δεν είμαστε το φαβορί

Από την πλευρά του, ο Νταβίντ Φουστέρ που είχε πετύχει γκολ πέρυσι στην αγγλική πρωτεύουσα, στην ήττα με 2-1 από την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, ανέφερε: «Πάντα είναι δύσκολο να σκοράρεις στο τσάμπιονς λιγκ, ειδικά όταν έχεις απέναντι σου την Άρσεναλ. Πέρυσι κάναμε μια καλή εμφάνιση απέναντί της, φέτος θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η Άρσεναλ είναι βελτιωμένη. Ο Καθόρλα έχει ανεβάσει το επίπεδο των αντιπάλων μας. Στο τσάμπιονς λιγκ δεν υπάρχει εύκολο ματς, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις