Formula 1: Καλά νέα για Κουμπίτσα

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 16:44

A- A A+

Παρά την ατυχία πριν από μερικές εβδομάδες, ο Πολωνός συμμετείχε και σε άλλο Ιταλικό ράλι (Cita de Bassano), το οποίο μάλιστα κέρδισε. Είναι ο δεύτερος αγώνας που επικρατεί μέσα ένα σε ένα διάστημα δύο περίπου μηνών.

Ο ίδιος παραδέχεται πως έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά όχι τόσο πολύ όσο αρχικά νόμιζε. Το κυριότερο πρόβλημά του είναι η κινητικότητα του δεξιού χεριού, η οποία, όπως αναφέρει ο γιατρός έχει φτάσει στο 50% με προοπτική να αγγίξει το 80%.

«Υπολογίζουμε ότι η ανάρρωσή του έχει φτάσει στο 50%. Υπολογίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε μέχρι το 75-80%, κάτι που θα του επιτρέψει να οδηγήσει μονοθέσιο Formula 1. Εχω μιλήσει με τον μάνατζερ του Ντανιέλε Μορέλι ο οποίος είναι το ίδιο ενθουσιασμένος με την πρόοδό του όσο κι εγώ. Είμαι πεπεισμένος ότι η επιστροφή του στη Formula 1 είναι πιθανή, αν και μερικές φορές η ανάρρωση μπορεί να πάρει μήνες και χρόνια», δήλωσε σε ΜΜΕ ο Ιγκορ Ροσέλο, χειρούργος του Πολωνού οδηγού.

Προς το παρόν ο 27χρονος Κουμπίτσα επιστρέφει δειλά-δειλά στους αγώνες και κανείς δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να ξαναγωνιστεί στη Formula 1. Αλλωστε στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Κι εκείνος με τη σειρά του το παραδέχεται, λέγοντας στο παρελθόν ότι δυσκολεύεται να οδηγήσει αυτοκίνητο σε πίστα, πόσο μάλλον μονοθέσιο, αλλά ωστόσο υπογράμμισε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις