Champions League: Αισιόδοξος για τον αγώνα με την Αρσεναλ ο Ζαρντίμ

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 21:28
UPD:21:28

A- A A+

Για το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού με τους «κανονιέρηδες» και το στόχο του Ολυμπιακού, ο κ. Ζαρντίμ υπογράμμισε ότι «θα είναι παιχνίδι μεγάλης δυσκολίας. Εμείς θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ερχόμαστε εδώ για να κερδίσουμε και εάν όχι να κερδίσουμε να πάρουμε βαθμούς. Υπάρχει πίεση σε εμάς αλλά δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο». Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο είπε: «Έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν όμως δεν θα παρουσιάσουμε την ομάδα. Σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα να παίξουν και άλλα νέα πρόσωπα. Την ενδεκάδα την έχουμε αποφασίσει». Όσο για τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ομάδα πολύ ενωμένη και συμπαγής γιατί η Άρσεναλ είναι πολύ οργανωμένη και πολύ καλή από τεχνικής άποψης».

Ακόμη, ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε και απάντησε για:

OLYMPIACOS.ORG
Λ. Ζαρντίμ: Ερχόμαστε εδώ για να κερδίσουμε

Λ. Ζαρντίμ: Ερχόμαστε εδώ για να κερδίσουμε

Το αν αισθάνεται πίεση, μετά το κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού απέναντι στη Σάλκε: «Κάναμε μία αξιοπρεπή παρουσία απέναντι στη Σάλκε. Ακόμη και αν το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για την ομάδα μας. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξέρουμε και να κερδίζουμε ένα ματς, αλλά και να χάνουμε».

Το βαθμολογικό προβάδισμα στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν έχουμε μόνο έναν αντίπαλο. Υπάρχουν 15 αντίπαλοι για εμάς. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, εν προκειμένω το επόμενο, δηλαδή το αυριανό. Έχουμε προβλήματα με απουσίες παικτών. Όσοι παίξουν όμως, θα προσπαθήσουν να δικαιώσουν το όνομα του Ολυμπιακού και να τιμήσουν την παρουσία της ομάδας μας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση».

Το αν θα παίξει ο Κάρολ ή ο Μέγιερι: «Θα δούμε. Έχουμε δύο γκολκίπερ. Δεν θα μιλήσουμε τώρα για τον έναν διότι πολύ απλά δεν ξέρουμε με σιγουριά το ποιος θα αγωνιστεί».

Στη συνέντευξη τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος δήλωσε για τον αυριανό αγώνα: «Είναι μεγάλη χαρά το ότι επιστρέφω στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Θυμάμαι την τελευταία φορά που έπαιξα κόντρα στην Άρσεναλ ήταν το 2005 στο Κύπελλο Αγγλίας. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στον αντίπαλό μας, αν και διαφορετικοί από τότε. Εμείς κοιτάμε από κάθε ματς να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε εδώ για να κερδίσουμε, είχαμε μία απογοήτευση στο πρώτο ματς, αλλά αύριο θέλουμε, αν μπορούμε να διορθώσουμε τα πράγματα για την ομάδα μας». Για το επίπεδο των «κανονιέρηδων» σχολίασε ότι «η Άρσεναλ είναι εξαιρετική ομάδα και έχει παιχνίδια σε κορυφαίο επίπεδο, όπως η πρέμιερσιπ. Πρέπει να έχεις πολύ ενέργεια σε αυτά τα παιχνίδια, να δίνεις στο γήπεδο ό,τι καλύτερο έχεις. Εμείς θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτό προσπαθούμε στον Ολυμπιακό, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό θα προσπαθήσουμε και αύριο, ζητώντας παράλληλα ένα καλό αποτέλεσμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις