Champions League: «Στραπάτσο» της Μπάγερν στη Λευκορωσία

Σκόραραν Σαμαράς και Καπετάνος στους αγώνες των ομάδων τους
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 23:37
UPD:03/10/2012 01:30

A- A A+

Στο πλαίσιο του 6ου ομίλου, η ομάδα του Γιουπ Χάινκες βρέθηκε να χάνει 2-0 από τα γκολ των Παβλόφ (23΄) και Ροντιόνοφ (78΄). Η μείωση του σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, από τον Ριμπερί, έδωσε ελπίδες στους Βαυαρούς, αλλά το γκολ του Ρενάν δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έδωσε το δεύτερο συνεχές τρίποντο στους εκπληκτικούς Λευκορώσους και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-1 νίκησαν στην πρεμιέρα τη Λιλ). Για τον ίδιο όμιλο, η Βαλένθια επικράτησε στο «Μεστάγια» τους «λιλουά» με 2-0, χάρις σε ισάριθμα τέρματα του Ζόνας (38΄, 75΄).

Για τον 5ο όμιλο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι έστησε "πάρτι" στην Κοπεγχάγη απέναντι στην αδύναμη Νόρτζελαντ, την οποία συνέτριψε με 4-0 (33΄, 82΄ Μάτα, 79΄ Νταβίντ Λουίζ, 89΄ Ραμίρες), ενώ στο Τορίνο η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Σαχτάρ Ντόνετσκ, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1. Οι Ουκρανοί, μάλιστα, προηγήθηκαν στο 23΄ με τον Τεϊσέιρα, για να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα ο Μπονούτσι.

Ο Φερνάντο Τόρρες σε στιγμιότυπο από τον αγώνα Τσέλσι – Νόρτζελαντ.

Η Μπαρτσελόνα πήρε «επαγγελματική» νίκη στη Λισσαβόνα επί της Μπενφίκα με 2-0 (5΄ Σάντσες, 55΄ Φάμπρεγας), αλλά πλήρωσε ακριβό αντίτιμο καθώς έχασε με νέο, πολύ σοβαρό τραυματισμό (εξάρθρωση αριστερού αγκώνα) τραυματισμό τον Πουγιόλ και με κόκκινη τον Μπουσκέτς. Στο πλαίσιο του ίδιου ομίλου (7ος), με "χρυσό" σκόρερ τον Γιώργο Σαμαρά στο 90΄, η Σέλτικ νίκησε 3-2 τη Σπαρτάκ Μόσχας στο "Λουζνίκι". Ο Ελληνας επιθετικός έγραψε τον επίλογο σ΄ αυτή τη σπουδαία νίκη της πρωταθλήτριας Σκοτίας, σκοράροντας με κεφαλιά, ενώ τα άλλα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Χούπερ (12΄), Κομπάροφ (71΄, αυτογκόλ). Τα δύο τέρματα των γηπεδούχων πέτυχε ο Νιγηριανός Εμάνουελ Εμενίκε (41΄,48΄), όμως η αποβολή του Ινσαουράλντε στο 63΄ άλλαξε τις ισορροπίες προς όφελος της Σέλτικ.

Ο Φάμπρεγκας πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Στον 8ο όμιλο, τέλος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνήλθε γρήγορα από την "ψυχρολουσία" στην οποία την υπέβαλε το γκολ του Καπετάνου στο 14΄ και με δύο γκολ του Φαν Πέρσι (29΄, 49΄) έφτασε στο τρίποντο και την 100ή νίκη της στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε σύνολο 184 αγώνων με 91 διαφορετικούς αντίπαλους! Την ίδια ώρα, στην Κωνσταντινούπολη, η Μπράγκα "ρέφαρε" την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Κλουζ, νικώντας τη Γαλατασαράι με 2-0 (27΄ Ρούμπεν Μικαέλ, 90΄+ Αλαν).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις