Champions League: Για την ανατροπή των προγνωστικών ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012 11:40
UPD:12:16

A- A A+

Οι «κανονιέρηδες» φιλοξενούν τους «ερυθρόλευκους» για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με την πειραϊκή ομάδα να έχει χάσει σε όλους τους αγώνες της με τους Λονδρέζους επί αγγλικού εδάφους.

Γενικά, η παράδοση δεν ευνοεί τον Ολυμπιακό στην Αγγλία, αφού μετρά δέκα σερί ήττες επί αγγλικού εδάφους, αλλά απόψε ο Ζαρντίμ και οι παίκτες του θα ήθελαν να βάλουν ένα τέλος και να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το «Εμιρέιτς». Το έργο τους, βεβαίως, θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια τόσο γρήγορη, τεχνική και καλοδουλεμένη ομάδα, που τρέχει και πιέζει πολύ.

OLYMPIACOS.ORG
Λ. Ζαρντίμ: Ερχόμαστε εδώ για να κερδίσουμε

H χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Λ. Ζαρντίμ

Οι έντεκα που αναμένεται να ξεκινήσουν είναι οι Κάρολ, Ντιακιτέ (ντεμπούτο), Χολέβας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Σιόβας, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φουστέρ και Μήτρογλου. Στο 4-3-3 του Ζαρντίμ ο Αρσέν Βενγκέρ θα αντιπαρατάξει το 4-2-3-1, με τους Μανόνε, Τζένκινσον, Γκιμπς, Κοσιελνί, Βερμάελεν, Ράμσεϊ, Αρτέτα (Κοκλέν), Καθόρλα, Τσάμπερλεϊν, Ποντόλσκι και Ζερβίνιο.

Στον άλλο αγώνα του 2ου ομίλου η Σάλκε θα υποδεχθεί τη Μονπελιέ και είναι το φαβορί για τη νίκη, ενώ από τις υπόλοιπες αποψινές αναμετρήσεις ως οι πλέον ενδιαφέρουσες φαντάζουν εκείνες που θα διεξαχθούν στο Πόρτο, την Αγία Πετρούπολη και το Άμστερνταμ. Το αποψινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ: Ντιναμό Κιέβου-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Πόρτο-Παρί Σεν Ζερμέν

2ος ΟΜΙΛΟΣ: Σάλκε-Μονπελιέ, Αρσεναλ-Ολυμπιακός

3ος ΟΜΙΛΟΣ: Αντερλεχτ-Μάλαγα, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μίλαν

4ος ΟΜΙΛΟΣ: Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ, Αγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις