Παναθηναϊκός: Αιφνίδιο «διαζύγιο» με Κατσουράνη, η αποστολή για το ματς με την Τότεναμ

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012 13:21
UPD:14:15

A- A A+

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η απόφαση ελήφθη χθες, με τη σύμφωνη γνώμη και του τεχνικού της ομάδας, Ζεσουάλντο Φερέιρα, ενώ η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται τις προσεχείς ώρες. Το «βαρύ» κλίμα στην Παιανία έγινε ακόμη βαρύτερο για τον διεθνή μέσο μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την αδικαιολόγητη αποβολή του, την οποία ακολούθησε τιμωρία έξι αγωνιστικών.

«Ο κύριος Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση, πιθανότατα από κοινού. Έχω παράπονα από 2-3 παίκτες ακόμη αλλά αυτό δεν είναι της ώρας. Υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί ως τώρα, αυτός που είδαμε με τη Μάδεργουελ και αυτός που βλέπουμε στα τελευταία ματς. Δεν θέλω να έχετε άγχος για το αποτέλεσμα», είπε -μεταξύ άλλων- στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο κ. Αλαφούζος. Η ανακοίνωση αναμένεται όταν οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία ως προς το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Στο περιθώριο της απρόσμενης αυτής εξέλιξης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «πρασίνων» για τον αυριανό αγώνα με την Τότεναμ. Οι Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι και Βελάσκες συμμετείχαν χωρίς προβλήματα στο πρόγραμμα του Φερέιρα και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Σο και Μπουμσόνγκ, ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος και οι Πετρόπουλος, Καπίνο. Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση με τους «πετεινούς» βρίσκονται οι Καρνέζης, Κοτσόλης, Πίντο, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Βύντρα, Χουχούμης, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Λαγός, Φουρλάνος, Σισοκό, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης και Κουίνσι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις