Μαρινάκης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα, θα πάμε καλύτερα»

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 00:34
UPD:00:34

Εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδας εστίασε στην εμφάνιση των Ελλήνων παικτών, ενώ υπογράμμισε ότι βάσει απόδοσης το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον Ολυμπιακό. «Νομίζω πως το αποτέλεσμα μας αδικεί. Αξίζαμε τουλάχιστον μια ισοπαλία και, γιατί όχι, ειδικά στο πρώτο μέρος να είχαμε προηγηθεί. Κερδίσαμε κάποιους παίκτες με την απόδοσή τους. Πιστεύω πως στα επόμενα ματς θα πάμε ακόμη καλύτερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και τον υπέροχο κόσμο μας που δεν σταμάτησε να μας υποστηρίζει. Ακούσαμε πολύ καλά λόγια. Άνθρωποι της Άρσεναλ έλεγαν πως δεν περίμεναν τόσο καλό τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο κ. Μαρινάκης.

Ερωτηθείς για την παρουσία αρκετών νεαρών παικτών στην ενδεκάδα, επανέλαβε την πρόθεσή του να στηρίξει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. «Είδαμε νέους Έλληνες παίκτες να παίζουν πολύ καλά και να μην υστερούν έναντι παικτών μεγάλης αξίας και με μεγάλους μισθούς, όπως αυτοί της Άρσεναλ. Για μας δεν έχει αξία αν παίρνουν λιγότερα ή περισσότερα. Θέλω να υποστηρίξω τους Έλληνες παίκτες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. «Η ομάδα είχε πολλές ελλείψεις, αλλά παρ΄ όλα αυτά παίξαμε πολύ καλά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς κι έτρεξαν πολύ, αλλά το καλό είναι ότι ανταποκρίθηκαν. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω πως με λίγη τύχη θα πάμε ακόμη καλύτερα. Αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά, όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ έχουν την στήριξή μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις