Δηλώσεις Μανιάτη, Σιόβα, Φουστέρ, Γκρέκο, Βερμάελεν

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 00:53
UPD:00:53

Πεπεισμένοι ότι με λίγη τύχη θα μπορούσαν να έχουν αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Άρσεναλ εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στη φωτογραφία, οι πάικτες του Ολυμπιακού καθώς πανηγυρίζουν το γκολ της ισοφάρισης.

A- A A+

Άπαντες πάντως δήλωσαν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και την εν γένει παρουσία της ομάδας τους, αισιοδοξώντας για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Γιάννης Μανιάτης: «Ήμασταν "διαβασμένοι" και προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πιστεύω να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο εμφάνισης. Και πέρυσι δεν είχαμε βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά στη συνέχεια τα πήγαμε καλά. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια και να πάρουμε το παιχνίδι με την Μονπελιέ».

Νταβίδ Φουστέρ: «Πιστεύω ότι μας έλειψε ακόμα ένα γκολ, δηλαδή το να σκοράρουμε περισσότερο. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και τελικά αυτό θα είναι πολύ καλή παρακαταθήκη για την συνέχεια. Παίξαμε καλά, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Λεάντρο Γκρέκο: «Ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά και είχαμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία. Δεν αλλάζουν τα πλάνα μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως προηγείται το πρωτάθλημα και έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, απέναντι στον Αστέρα Τρίποληςε. Θα σκεφτούμε και πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ όταν θα έρθει η ώρα».

Δημήτρης Σιόβας: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως στο πρώτο, δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σωστά μετά το 1-2. Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Τόμας Βερμάελεν: «Στην αρχή δεν ήμασταν καλοί, όπως και σε όλο το πρώτο μέρος. Τα πήγαμε όμως πολύ καλύτερα στο δεύτερο μέρος, όταν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην κυκλοφορία της μπάλας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις