Champions League: Πρώτο χατ-τρικ του Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη διοργάνωση

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 01:39
UPD:02:07

A- A A+

Επιτυγχάνοντας το 1-0 στην «Amsterdam Arena» απέναντι στον Άγιαξ (42΄), ο Πορτογάλος άσος της «βασίλισσας» σκόραρε για τέταρτο συνεχή αγώνα, καθώς είχαν προηγηθεί οι συναντήσεις με τις Μάντσεστερ Σίτι, Ράγιο Βαγιεκάνο και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Όταν μάλιστα η κατάσταση φάνηκε να περιπλέκεται για την ομάδα του μετά τη μείωση του σκορ από τον «Αίαντα» (1-2), εκείνος απλοποίησε τα πράγματα: δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (79΄, 81΄) και ένα εύθραυστο προβάδισμα ενδύθηκε με τον πέπλο του θριάμβου.

Όσο και αν ηχεί περίεργο, πάντως, λόγω της συχνότητας με την οποία σκοράρει ο Ίβηρας άσος, το χατ-τρικ εναντίον του Άγιαξ ήταν το πρώτο του «CR7» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρονάλντο σκοράρει και φέτος... «κατά ριπάς», αφού μέχρι στιγμής κι ενώ η αγωνιστική περίοδος ουσιαστικά βρίσκεται ακόμη στην αρχή της, έχει ήδη πετύχει 12 γκολ! Έξι στο πρωτάθλημα, 4 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 2 στο ισπανικό Σούπερ Καπ.

Εναντίον του Άγιαξ σημείωσε το 18ο χατ τρικ στην καριέρα του, ενώ με τη φανέλα της Ρεάλ έχει σκοράρει 158 φορές σε 154 αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις), αφήνοντας στη 10η θέση όλων των εποχών τον Αμάρο Αμάνθιο (155 γκολ), καθώς είναι πια εκείνος ο ένατος στην ιστορία του μαδριλένικου συλλόγου. Να σημειωθεί ότι ο Ρονάλντο προερχόταν επίσης από χατ τρικ, που είχε σημειώσει το περασμένο Σάββατο απέναντι στη Λα Κορούνια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις