ΟΦΗ: Αισιοδοξία Αναστόπουλου εν όψει ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 16:38
UPD:16:38

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, τον οποίο ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ» για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης.

A- A A+

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, τον οποίο ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ» για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης. «Πιστεύω να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά εμείς θα κατέβουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένας-δύο παίκτες, αλλά χρειάζεται προσοχή όλη η ομάδα. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, με νεαρά παιδιά και στο Ηράκλειο έχουμε διαφορετική εικόνα απ΄ ό,τι εκτός έδρας», υπογράμμισε ο κ. Αναστόπουλος.

Όσον αφορά ενδεχόμενη απουσία του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Αναστόπουλος εκτιμά ότι αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την αντίπαλη ομάδα: «Ένας προπονητής όταν είναι στον πάγκο είναι διαφορετικό, αλλά δεν καθορίζει την εξέλιξη του παιχνιδιού. Και ο Βενγκέρ ήταν χθες στην εξέδρα, αλλά η ομάδα του κέρδισε. Το πώς παίζει ο ΠΑΟΚ το ξέρει ο Δώνης, οι βοηθοί του και οι παίκτες. Είναι και φίλος μου και πάει πολύ καλά. Επιτέλους, οι μεγάλες ομάδες καταλαβαίνουν ότι οι Έλληνες προπονητές είναι αξιόλογοι και πρέπει να τους εμπιστεύονται».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις