Europa League: Μεταμορφωμένος ο Παναθηναϊκός, 1-1 με Τότεναμ

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 21:52
UPD:22:04

A- A A+

Η ομάδα του Λονδίνου προηγήθηκε στο σκορ στο 35ο λεπτό με τον Ντόουσον, για να ισοφαρίσουν οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλντο Φερέιρα με τον Τοτσέ στο 77΄. Οι «πράσινοι» κατέκτησαν τον πρώτο βαθμό τους στον 10ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στην Τότεναμ που μετρά δύο ισοπαλίες (0-0 στην πρεμιέρα με τη Λάτσιο).

Οι «πετεινοί» είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, έφτανε εύκολα στην περιοχή του Καρνέζη αλλά δεν απειλούσε ιδιαίτερα. Ακόμη και το γκολ με το οποίο πήρε το προβάδισμα ήρθε σε «ανύποπτη» στιγμή και με «στημένη μπάλα»: στο 35΄ ο Χάντλστοουν εκτέλεσε φάουλ και ο Ντόουσον έκανε το 0-1 με γυριστή κεφαλιά.

Στην επανάληψη, όμως, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε «μεταμορφωμένος». Ο Φερέιρα έβαλε τον Σισοκό στη θέση του Μαρίνου και ο Αφρικανός τον δικαίωσε, καθώς ήταν αρκετά δραστήριος ενώ βρέθηκε δύο φορές βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά καθυστέρησε και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων. Ο ρυθμός έπεσε, η Τότεναμ θέλησε να διαφυλάξει τα κεκτημένα αλλά, ως είθισται στο ποδόσφαιρο, το «πλήρωσε» με δύο χαμένους βαθμούς: στο 77΄ ο Σεϊταρίδης πέρασε μια πολύ ωραία πάσα στον Τοτσέ και ο Ισπανός επιθετικός με άψογο τελείωμα νίκησε τον Λιορίς, έκανε το 1-1 κι έδωσε ένα βαθμό που ίσως αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις