Βίλας-Μπόας: «Μας πίεσε ο Παναθηναϊκός»

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 23:24
UPD:23:24

A- A A+

Η ισοπαλία των «πετεινών» με τους «πράσινους» δεν άρεσε καθόλου στον τεχνικό της λονδρέζικης ομάδας, Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο οποίος δεν έκανε προσπάθεια να κρύψει τη δυσαρέσκεια αλλά και την απογοήτευσή του στη συνέντευξη Τύπου.

«Όλοι στην ομάδα είναι λίγο απογοητευμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά αλλά όχι και στο δεύτερο. Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα ένα δεύτερο γκολ για να "καθαρίσουμε" τον αγώνα, αλλά δεν ήρθε. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος και με την παρουσία του Σισοκό απέκτησε περισσότερη ποιότητα. Ένας βαθμός, πάντως, είναι ένας βαθμός, και μάλιστα εκτός έδρας. Συνεχίζουμε...».

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θεωρεί πάντως ότι η ομάδα του επαναπαύθηκε μετά το 1-0: «Δεν θα το έλεγα αυτό, ωστόσο στο δεύτερο μέρος κάναμε πολλές λάθος πάσες με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κερδίσει την κατοχή. Επίσης, μας πίεσε αρκετά και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Κληθείς να προβλέψει τις ομάδες που θα προκριθούν από τον 10ο όμιλο, αρνήθηκε να το πράξει: «Μετά το τέταρτο ματς θα μπορούμε πιθανώς να κάνουμε πρόβλεψη. Πιστεύω ότι μετά τους δύο αγώνες του Παναθηναϊκού με την Λάτσιο και τους δικούς μας με την Μάριμπορ θα ξέρουμε. Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και πάρει κάτι από την Λάτσιο τότε θα ανέβει σίγουρα και τα πράγματα θα αλλάξουν στον όμιλο. Με μια πρόχειρη εκτίμηση, πιστεύω ότι θα χρειαστούν 10 με 11 βαθμοί». Ο Βίλας-Μπόας, τέλος, αρνήθηκε ότι η Τότεναμ υποτιμά τη διοργάνωση: «Όπως φάνηκε και σήμερα, δεν υποτιμούμε τον θεσμό. Στο παρελθόν έχουμε πάρει ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και θα θέλαμε να το επαναλάβουμε. Δεν ξεχωρίζουμε τις διοργανώσεις. Θα θέλαμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις