Εθνική Ομάδα: Ξανά στην εθνική ο Καραγκούνης

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 12:32
UPD:16:08

A- A A+

Από τη στιγμή που ο Καραγκούνης εντάχθηκε στο δυναμικό της αγγλικής ομάδας και, μάλιστα, την περασμένη Κυριακή έκανε το ντεμπούτο του στην πρέμιερ λιγκ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν είχε κανένα λόγο να μην τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Άλλωστε, η εμπειρία και το πάθος που δίνει στην εθνική ο έμπειρος μέσος είναι δεδομένα κι έτσι η επιστροφή του ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάντος συμπεριλαμβάνεται και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος από την περασμένη Τετάρτη δεν ανήκει, πια, στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Τα ονόματα των παικτών που επέλεξε ο Πορτογάλος προπονητής για τα δύο ματς που ακολουθούν είναι: Καρνέζης, Γλύκος, Λάμπρου, Βύντρα, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαλεζάς, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Φορτούνης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Κλάους Αθανασιάδης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης.

Σάντος: «Στο τέλος θα είμαστε νικητές»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους διεθνείς εξέφρασε γι' άλλη μια φορά ο Φερνάντο Σάντος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε. «Η εθνική ομάδα έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις να παλέψει τους αγώνες και να τους κερδίσει», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος, ο οποίος σχολίασε και την αιφνίδια απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό: «Είμαι προβληματισμένος για το μέλλον, δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Στη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, δεν έχω κανένα ενδοιασμό διότι γνωρίζω καλά τον ποδοσφαιριστή και πόσο επαγγελματίας είναι. Είμαι 100% σίγουρος για εκείνον, αλλά όσον αφορά το μέλλον δεν μπορώ να πω τίποτα. Το έχω πει στο παρελθόν, όμως, ότι ποδοσφαιριστής που δεν έχει σύλλογο, δεν μπορεί να παίξει στην εθνική. Αν δεν βρει κάποιον σύλλογο στο ενδιάμεσο, δεν μπορεί να κληθεί. Αυτή τη στιγμή δεν είχε νόημα να μην τον καλέσω, αφού μιλάμε για μία πρόσφατη κατάσταση που επηρεάζει άμεσα την εθνική».

Συνέντευξη Τύπου Φερνάντο Σάντος

Συνέντευξη Τύπου Φερνάντο Σάντος

Αναφερόμενος στα δύο ματς που ακολουθούν με Βοσνία και Σλοβακία είπε: «Θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα σε όλους τους παίκτες που έμειναν εκτός. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με κάποιους από αυτούς που έχουν κληθεί, τους υπολογίζω και είναι μία από τις λύσεις που υπάρχουν. Επίσης, τους υπολογίζω και για τους αγώνες του Νοεμβρίου. Για αυτά τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια πιστεύω ότι είναι μία ισορροπημένη αποστολή. Η εθνική έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις να παλέψει και να βγει νικήτρια και στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Η εμπιστοσύνη μου στους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα παραμένει απόλυτη.»

Επίσης απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στο ματς με τους Βόσνιους στο Καραϊσκάκη: «Να έρθουν όσο περισσότεροι φίλαθλοι μπορούν επειδή χρειαζόμαστε τη στήριξη που μας δίνουν και τους υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις