ΑΕΚ: Ανοιξε ο δρόμος για τους νέους επενδυτές

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 14:40
UPD:15:21

Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 23.5 εκ. ευρώ με την τιμή της μετοχής στο 1.2 ευρώ, ενώ ορίστηκε νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Ανδρέα Δημητρέλο.

A- A A+

Στη διάρκεια της διαδικασίας αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 23.5 εκ. ευρώ με την τιμή της μετοχής στο 1.2 ευρώ, ενώ ορίστηκε νέο διοικητικό συμβούλιο (μετά την αποχώρηση του Θωμά Μαύρου) με πρόεδρο τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Σε τρεις άξονες κινήθηκε η διαδικασία της ΓΣ. Ο πρώτος αφορούσε την αύξηση του ΜΚ με καταληκτική ημερομηνία την 15η Νοεμβρίου και θα μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί με ελάχιστη καταβολή 50.000 ευρώ.

Με την κίνηση αυτή ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την είσοδο των Χάρις, Βιντιάδη στην ΠΑΕ, με το να συμμετάσχουν στην αύξηση και μέσω αυτής να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας.

Ο δεύτερος άξονας αφορούσε την επιστροφή του Ανδρέα Δημητρέλου στον προεδρικό θώκο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο συνδετικός κρίκος με τους υποψήφιους επενδυτές στη μεταβατική περίοδο που θα ακολουθήσει. Ο κ. Δημητρέλος, μάλιστα, αποκάλυψε πως «υπάρχει έτοιμο πλάνο εξυγίανσης και θα το 'τρέξουμε' με το νέο μέτοχο». Η εκτίμησή του ήταν πως μέχρι 20-25 Οκττωβρίου θα έχει τελειώσει η διαδικασία και οι Χάρις Βιντιάδης θα έχουν στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο της Ένωσης. Μέλη του νέου δ.σ. θα είναι οι Νοτιάς, Γρυσμπολάκης, Μπρουσιανός, Παπαδημητρίου, Γεώργας, Σίμος.

-

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις