Σούπερ Λίγκα: Απίστευτος βαθμός για τη Βέροια

Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 19:06
UPD:19:06
A- A A+

Ο Ατρόμητος παρέμεινε για 4η αγωνιστική χωρίς νίκη (τρεις ισοπαλίες και μία ήττα). Προηγήθηκε με πρώτο γκολ του Καραμάνου σε επίσημο ματς (13΄) και στο 31΄ με το αυτογκόλ του Γεωργέα έγινε το 0-2. Η «Βασίλισσα του Βορρά» προερχόταν από δύο διαδοχικές νίκες (ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός) και μία ισοπαλία. Για 89 λεπτά φάνηκε ότι το μικρό σερί που είχε θα σταματούσε, αλλά αποδείχθηκε «επτάψυχη» και έμεινε για 4ο ματς αήττητη.

Το γρήγορο γκολ του Καραμάνου στο 13΄ (πρώτο του σε επίσημο ματς με την φανέλα του Ατρόμητου) έδωσε μεγάλο ψυχολογικό πλεονέκτημα στο συγκρότημα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και με τη συμπλήρωσε μισής ώρας πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο αρχηγός των γηπεδούχων, Νίκος Γεωργέας, έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (31΄) και χάρη στην εξέλιξη αυτή οι Περιστεριώτες έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο».

Στο δεύτερο μέρος οι «κυανόλευκοι» έριξαν το ρυθμό τους, παρ’ όλα αυτά δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους. Στο 79΄ σημειώθηκε η καλύτερη ευκαιρία της Βέροιας, με τον Λαζαρίδη να «παίρνει τη μπουκιά από το στόμα» του Ιωάννου, που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι είχαν τελειώσει, ο Καφές με κεφαλιά στο 89΄ μείωσε σε 2-1 για τη Βέροια και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπαργκάν διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις