Σούπερ Λίγκα: Αγώνες σε τέσσερα «μέτωπα»

Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012 12:31
UPD:12:31
A- A A+

Η «εκκίνηση» θα δοθεί το απόγευμα (16:00) στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο αναζητώντας τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση, απέναντι στους «κυανέρυθρους» που μετρούν τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και βρίσκονται στην τρίτη θέση της κατάταξης. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος και Ντάσιος, ενώ τον Πανιώνιο δεν θα ενισχύσει ο Κουλουχέρης.

Στις 18:15 θα ξεκινήσουν οι αγώνες Ξάνθθη-Παναθηναϊκός και Άρης-Πλατανιάς. Στα «Πηγάδια», η ακριτική ομάδα με νέο τεχνικό τον Νίκο Κωστένογλου θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα, απέναντι στους «πράσινους» που τόνωσαν ηθικό και ψυχολογία με την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και την ισοπαλία που απέσπασαν από την Τότεναμ στο Γιουρόπα Λιγκ. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν ο τραυματίας Γκλέισον και ο τιμωρημένος Μαρίν, ενώ από τον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν υπολογίζει στους Μπουμσόγγκ, Κουίνσι και Σο.

Στη Θεσσαλονίκη, Ο Άρης καλείται να ξεπεράσει τη βαριά ήττα που υπέστη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ η ομάδα των Χανίων μετέβη στη Μακεδονία με «προίκα» την καλή ψυχολογία που απέκτησε από τη νίκη εναντίον της Ξάνθης. Εκτός αποστολής του Αρη έμειναν οι Γιαννιώτας, Τριανταφυλλάκος, Γιαννίτσης, ενώ από τον Πλατανιά θα απουσιάσουν οι Μαραγκουδάκης, Αρότσα και Τσοντάκης.

Η αυλαία για σήμερα θα πέσει στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου στις 20:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μια καλή εμφάνιση απέναντι στην Άρσεναλ και θα επιδιώξουν την έκτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα, για να αποσπαστούν ακόμη περισσότερο από τις ομάδες που ακολουθούν και να καταστούν απόλυτο φαβορί για τον τίτλο από το ξεκίνημα κιόλας της διοργάνωσης. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει προβλήματα, αφού Τζιμπούρ και Τοροσίδης επέστρεψαν, ενώ ο Σάκης Τσιώλης έχει μοναδική απουσία τον τιμωρημένο Τσαμπούρη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις