Σούπερ Λίγκα: «Διπλό» ο Πανιώνιος στα Ιωάννινα

Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012 17:52
UPD:18:20
A- A A+

Ο Πανιώνιος πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του και με τη σημερινή του νίκη απέδειξε ότι η εφετινή του πορεία μόνο τυχαία δεν είναι. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πανηγύρισε την 5η του νίκη σε έξι αγώνες, χάρη στα τέρματα των Γουνδουλάκη με πέναλτι στο 36ό λεπτό και του Λαμπρόπουλου στο 71ο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν με τον Ίλιτς στο 2ο λεπτό μετά από μπαλιά του Κοροβέση. Μετά το γκολ οι παίκτες του ΠΑΣ πίεσαν περισσότερο την άμυνα των «κυανέρυθρων» κι έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0 στο 14ο λεπτό πάλι με τον Ιλιτς (σουτ άουτ), ενώ στο 28΄ ο Γεωργίου βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Περιστερίδη, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 35΄ με το πέναλτι του Γουνδουλάκη (ανατροπή του Πάντου στον Καμπάνταη) το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πάλι ο Καμπάνταης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-2.

Το ματς κρίθηκε στο 71΄ με το γκολ του Λαμπρόπουλου (κεφαλιά), ενώ στο 76΄ οι Νεοσμυρνιώτες πέτυχαν κι άλλο τέρμα με την κεφαλιά του Κούρου, χωρίς, όμως, να μετρήσει, καθώς διαιτητής και βοηθός δεν είδαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή μετά την κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού του Πανιωνίου και την παρέμβαση του δοκαριού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις