Σούπερ Λίγκα: Εκπληκτικός Πλατανιάς, νίκησε και τον Αρη στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012 20:05
UPD:23:05
A- A A+

Η ομάδα που πριν από 17 μήνες αγωνιζόταν στη Γ΄ εθνική αλλά φέτος εκπλήσσει με την παρουσία της στη Σούπερ Λίγκα, πήρε τους τρεις βαθμούς χάρις στα γκολ των Κάλαϊτζιτς (36΄) και Ουντότζι (66΄).

Ο Αρης είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 17΄, αλλά το τελείωμα του Ασλανίδη που βρέθηκε σε εξαιρετική θέση ήταν απογοητευτικό. Προϊόντος του χρόνου και βλέποντας ότι οι γηπεδούχοι δεν τους απειλούσαν, οι παίκτες του Πλατανιά αναθάρρεψαν και άρχισαν να βγαίνουν μπροστά, «προειδοποιώντας» στο 28ο λεπτό με τον Κάλαϊτζιτς, που σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο 36΄, όμως, ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν λάθεψε, όταν σε γρήγορα εκδηλωμένη επίθεση μετά από «κλέψιμο» της μπάλας στη μεσαία γραμμή άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση και, όχι οργανωμένα πάντως, άρχισαν να πιέζουν την εστία του Πλατανιά. Στο 55΄ Καπετάνος και Αγκάνθο δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν σε διαδοχικές προσπάθειες στην ίδια φάση και στο 61΄ ο Σουνάς ξέφυγε ωραία από τα στόπερ των φιλοξενούμενων αλλά σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αντί για το 1-1, όμως, έγινε το 0-2. Σε υποδειγματική αντεπίθεσή τους στο 66΄ οι παίκτες του Χατζηνικολάου «πάγωσαν» για δεύτερη φορά το «Κλεάνθης Βικελίδης», όταν ο Ουντότζι πήρε την «ασίστ» στο δεύτερο δοκάρι και απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, «σφραγίζοντας» το τελικό αποτέλεσμα και υπογράφοντας τη σημαντικότερη, έως τώρα, νίκη στην ιστορία της ομάδας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις