Σούπερ Λίγκα: Ανακάμπτει ο Παναθηναϊκός, νίκη 2-1 στην Ξάνθη

Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012 20:06
UPD:23:07
A- A A+

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μαρκόφσκι στο 7΄, αλλά οι «πράσινοι» απάντησαν με δύο γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 26ο και 29ο λεπτό. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου αιφνιδίασε τους «πράσινους» στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν από μπαλιά του Μαρσελίνιο οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού ολιγώρησαν και ο Μαρκόφσκι «εκτέλεσε» από κοντά τον Καρνέζη.

Περιέργως, όμως, μετά το 1-0 οι γηπεδούχοι έδωσαν πολλά μέτρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντέδρασε, πήρε τον έλεγχο του αγώνα χάρις στην παραγωγική δουλειά της μεσαίας γραμμής του, πίεσε και τελικά έφτασε στην ανατροπή.

Αφού ο Τοτσέ απέτυχε να ισοφαρίσει στο 10΄ από τα 11 μέτρα, όταν ο Βιβιανί απέκρουσε το «αχρείαστο» πέναλτι που είχε κάνει ο έμπειρος Βάλλας, ήρθε η ώρα του Χριστοδουλόπουλου: ο διεθνής επιθετικός ισοφάρισε στο 26΄ μετά από πάσα του Ζέκα, εν΄ψ στο 29΄ βρήκε «ανοιχτή» την αντίπαλη άμυνα και με «ζυγισμένο», φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-1 για την Παναθηναϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούσαν να κυριαρχούν και στο β΄ ημίχρονο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 51΄ σε φάση διαρκείας και πριν ο Τοτσέ σκοράρει από θέση οφ σάιντ. Έκτοτε οι παίκτες του Φερέιρα προσπάθησαν και τελικά κατόρθωσαν να διαφυλάξουν τα κεκτημένα, αφού προηγουμένως ο Καρνέζης απέκρουσε τη «βολίδα» του Πλατέλλα στο 74΄ και στις καθυστερήσεις το σουτ του Μάνταλου έφυγε άουτ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις