Μουντιάλ 2014: Ξεκίνησε προετοιμασία η εθνική εν όψει Βοσνίας και Σλοβακίας

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 21:08
UPD:22:48

A- A A+

Ο Φερνάντο Σάντος δεν ήθελε να επιβαρύνει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, αφού οι περισσότεροι διεθνείς είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους το σαββατοκύριακο. Οι Καραγκούνης και Φορτούνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Γκέκας, Μήτρογλου, Κατσουράνης και Δημούτσος έμειναν στο γήπεδο περισσότερο από τους υπόλοιπους, επειδή είχαν μικρότερη αγωνιστική καταπόνηση. Ο Τζαβέλλας θα ενσωματωθεί στην αποστολή αύριο, αφού απόψε έχει παιχνίδι με τη Μονακό, ενώ οι τερματοφύλακες Καρνέζης, Γλύκος και Λάμπρου υποβλήθηκαν σε εντατικό πρόγραμμα από τον Ζουστίνιο. Τα «ευχάριστα» νέα για τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα είχαν να κάνουν με την περίπτωση του Μανιάτη, καθώς οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού δεν οφείλονταν σε πρόβλημα τραυματισμού αλλά στην κόπωση από τους συνεχείς αγώνες.

Μετά το πέρας της προπόνησης, με δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Αλέξανδρος Τζιόλης έχρισε φαβορί την ελληνική ομάδα στις δύο αναμετρήσεις. «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αλλά είναι και θέμα ημέρας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το ιδανικό θα ήταν να πάρουμε και τους έξι βαθμούς. Δυστυχώς υπάρχουν τραυματισμοί, αλλά μπορούμε να τους καλύψουμε. Οι αντίπαλοί μας είναι αρκετά δυνατοί και θα πρέπει να βρεθούμε σε καλή μέρα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε πολύ πάθος», σχολίασε ο αμυντικός μέσος του ΑΠΟΕΛ.

Δηλώσεις έκανε και το «νέο» πρόσωπο της εθνικής ομάδας, ο τερματοφύλακας της Φέγενορντ Κώστας Λάμπρου. «Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να κληθώ. Έχω παίξει σε όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής αλλά το να παίζεις στην Ανδρών είναι διαφορετικά. Ξέρω ότι αν κάνεις λάθος θα σε κριτικάρουν σκληρά, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και μετά ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα σε καλέσει ξανά. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι έχω κάνει καλές εμφανίσεις με την ομάδα μου αλλά τώρα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην εθνική», δήλωσε ο Λάμπρου και συνέχισε: «Τα παιδιά έχουν δείξει ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αν δείξουμε καλό πρόσωπο θα πάρουμε τις νίκες και στα δύο ματς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις