Σούπερ Λίγκα: Μεγάλη νίκη ο Πανθρακικός στη Λιβαδειά

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 22:27
UPD:22:27

A- A A+

Η φάση που ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των ανθρώπων του Λεβαδειακού σημειώθηκε στο ξεκίνημα του ματς με τον ρέφερι να καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Πανθρακικού σε χέρι του Μουλόπουλου. Ο Παπαδόπουλος έβαλε μπροστά την ομάδα της Κομοτηνής στο 11΄, αλλά από κει και πέρα σε κάθε φάση που γινόταν οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν, ενώ στο ημίχρονο ο Μαντάκης μπήκε στ΄ αποδυτήρια μέσα σε θύελλα αποδοκιμασιών.

Η αποβολή του γκολκίπερ του Λεβαδειακού, Κυριακίδη στο 37΄ έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη συνέχεια για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ενώ στο 40΄ έγινε αλλαγή ο Ναπολεόνι, για να περάσει στο ματς ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Κασμερίδης.

Ενα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Λαδάκης έδωσε...αέρα δύο τερμάτων στον Πανθρακικό (2-0) και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Παρά τις προσπάθειες των Βοιωτών στην επανάληψη, για να μειώσουν και να ξαναμπούν στο ματς, δεν άλλαξε κάτι, αντίθετα το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Βιγιαρέχο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη, πρώτη μετά από δύο διαδοχικές ήττες από Ολυμπιακό και Βέροια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις