MotoGP: Τραυματίας (και πάλι) ο Χέιντεν

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 18:26

A- A A+

Όπως αποκάλυψε απέκτησε ένα κάταγμα στο δεξί του χέρι αν και αρχικά είχε αναφερθεί ότι δεν είχε τραυματιστεί.

Ο αναβάτης της Ducati είχε χάσει στην τελευταία στροφή τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, έπεσε πάνω στον προστατευτικό τοίχο και στη συνέχεια βγήκε εκτός πίστας. Είχε διακομιστεί άμεσα στο ιατρικό κέντρο όπου έκανε μία σειρά από εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Μετά τον αγώνα έγινε γνωστό ότι δεν είχε τραυματιστεί, στη συνέχεια όμως αποδείχθηκε ότι εξαιτίας της πτώσης του αποκόμισε ένα κάταγμα στο δεξί του χέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Αμερικανός αναβάτης τραυματίζεται σε αυτό το σημείο. Η πρώτη ήταν στην Ιντιανάπολη τον Αύγουστο εξαιτίας της οποίας είχε χάσει τον αγώνα στην Τσεχία.

Παρά το νέο του τραυματισμό ο Χέιντεν θα αγωνιστεί κανονικά στο Μοτέγκι καθώς δεν πονάει και τόσο πολύ.

«Νόμιζα ότι είχα αποφύγει το ατύχημα στο Αραγκον χωρίς τραυματισμό, αλλά δυστυχώς όπως φαίνεται, και πάλι τραυματίστηκα. Όταν επέστρεψα σπίτι, με ενοχλούσε αρκετά το δεξί μου χέρι, επομένως πήγα για εξέταση και ακτινογραφία και όπως φάνηκε έχω ένα κάταγμα στην κερκίδα του δεξιού μου χεριού.

Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά δεδομένου ότι δεν είναι πάρα πολύ επίπονο και έχω καλή δύναμη στο τιμόνι, ελπίζω ότι δεν θα προκαλέσει πολλά προβλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα δοκιμάσουμε να οδηγήσουμε και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ιαπωνία, έτσι ώστε να αποκτήσουμε μία δυναμική και να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας», δήλωσε ο Αμερικανός που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρεθεί φέτος στο βάθρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις