Μουντιάλ 2014: Πρόβλημα και με τον Τζαβέλλα στην εθνική

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 19:58
UPD:19:58

Νέο πρόβλημα προέκυψε σήμερα στην εθνική ομάδα, αφού ο Γιώργος Τζαβέλλας αφίχθη από τη Γαλλία έχοντας προσβληθεί από ίωση.

A- A A+

Ο αμυντικός της Μονακό εμφανίστηκε ταλαιπωρημένος και δεν προπονήθηκε το απόγευμα, που σημαίνει ότι μετά τον τραυματισμό του Χολέμπας μοναδικός διαθέσιμος για το αριστερό άκρο είναι ο Σπυρόπουλος.

Στα ΜΜΕ μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος διαφωνεί ότι ο αγώνας της Παρασκευής εναντίον της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης είναι ο πιο καθοριστικός. «Δεν νομίζω πως είναι το σημαντικότερο παιχνίδι αυτό απέναντι στη Βοσνία. Κοιτάμε ξεχωριστά τους αγώνες και θέλουμε έξι βαθμούς στα δύο προσεχή ματς» δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός της Βέρντερ Βρέμης.

Σ. Παπασταθόπουλος: Θέλουμε τους έξι βαθμούς

Σ. Παπασταθόπουλος: Θέλουμε τους έξι βαθμούς

Όσον αφορά στη Βοσνία, τόνισε πως «έχουμε πολύ καλή εικόνα και οι συνεργάτες του κύριου Σάντος μας δείχνουν πολλά πράγματα σχετικά με τους αντιπάλους. Είμαστε πιο έτοιμοι συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη και βρισκόμαστε σε φόρμα. Πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο». Για τις απουσίες επισήμανε ότι «είναι σημαντικές και δεν μας δίνουν όλες τις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα. Ανεξάρτητα από τις ελλείψεις, όμως, είμαστε έτοιμοι και πάμε για τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις