«Ισοπαλία» Ομπάμα - Ρόμνεϊ σε νέα δημοσκόπηση

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2012 20:40
UPD:21:48

Το ίδιο ποσοστό, 45%, συγκεντρώνουν τόσο ο Μιτ Ρόμνεϊ, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, όσο και ο νυν πρόεδρος και υποψήφιος των Δημοκρατικών Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos και του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

A- A A+

Το ίδιο ποσοστό, 45%, συγκεντρώνουν τόσο ο Μιτ Ρόμνεϊ, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, όσο και ο νυν πρόεδρος και υποψήφιος των Δημοκρατικών Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos και του πρακτορείου ειδήσεων Reuters που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Ο Ομπάμα διατηρούσε σταθερά το προβάδισμα όλο τον Σεπτέμβριο αλλά ο Ρόμνεϊ περιόρισε τη διαφορά μετά την πρώτη τηλεοπτική αναμέτρησή τους, την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η άποψη των ψηφοφόρων για τον Ρεπουμπλικάνο πολιτικό βελτιώθηκε μετά από αυτήν την εμφάνισή του.

Χθες δημοσιεύθηκε μία ακόμα δημοσκόπηση του Κέντρου Ερευνών Pew, σύμφωνα με την οποία ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος φέρεται να προηγείται του αντιπάλου του, Μπαράκ Ομπάμα, για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο Ρόμνεϊ συγκεντρώνει το 49% των ψηφοφόρων έναντι 45% του Ομπάμα.

Οι αμερικανικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 6 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή