Μουντιάλ 2014: «Κόπηκαν» και οι Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 19:51
UPD:20:47

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής εν όψει των αναμετρήσεων με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και τη Σλοβακία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.

A- A A+

Μετά την αδυναμία των Κυριάκου Παπαδόπουλου (ιογενής λοίμωξη) και Χοσέ Χολέμπας (τραυματισμός) να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και την ίωση που έχει καταβάλει τον Γιώργο Τζαβέλλα, σήμερα «κόπηκαν» από την αποστολή οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Λουκάς Βύντρα! Ο Χριστοδουλόπουλος, που είχε κληθεί στη θέση του Παπαδόπουλου, διαπιστώθηκε ότι έχει οίδημα στον τετρακέφαλο (στη θέση του κλήθηκε ο Γιώργος Φωτάκης), ενώ ο Βύντρα υπέστη θλάση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Σε πρόσθετες εξετάσεις θα υποβληθεί όμως και ο Τζαβέλλας, ο οποίος εμφανίζεται ταλαιπωρημένος από την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Έως ότου γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις προπονήσεις κλήθηκε να συμμετάσχει ο Κώστας Σταφυλίδης.

Εν τω μεταξύ, την πρώτη επαφή του με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου είχε σήμερα ο Γιώργος Σαρρής, με την ιδιότητα του προέδρου της ΕΠΟ. Ο κ. Σαρρής μετέβη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά όπου προετοιμάζονται οι διεθνείς, μαζί με τον προκάτοχό του, Σοφοκλή Πιλάβιο, και μίλησε στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. «Εγώ και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ θα είμαστε δίπλα σας. Η πολιτική μας για την Εθνική θα συνεχιστεί χωρίς καμία παρέκκλιση. Θα είμαι σε επικοινωνία με τον κ. Σάντος και τον κ. Φύσσα, καθώς και με εσάς τους ίδιους, σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι. Πιστεύω ότι είστε σε καλή κατάσταση και πάμε να νικήσουμε στους δύο επόμενους αγώνες που έχουμε. Βλέπω πώς είναι το κλίμα στην ομάδα και χαίρομαι γι' αυτό» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Σαρρής μετέβη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά όπου προετοιμάζονται οι διεθνείς, μαζί με τον προκάτοχό του, Σοφοκλή Πιλάβιο, και μίλησε στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο αρχηγός της εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Σαρρή, ενώ στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δήλωσε: «Καλή επιτυχία και σε εσάς και στον κ. Πιλάβιο, σε ό,τι κι αν κάνει. Από την πλευρά μας, να είστε 100% σίγουρος ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε όλους τους παίκτες που αγαπούν την ομάδα και την πατρίδα. Είναι κάτι που έχει φανεί από το πάθος τους σε κάθε αγώνα κι εγώ τους εμπιστεύομαι απόλυτα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις