Ολυμπιακός: Ο Β. Μαρινάκης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 23:02
UPD:23:08

A- A A+

Αυτό διαμήνυσε απόψε σε όλους τους τόνους ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, στη συνάντησή του με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών. Ο κ. Μαρινάκης θα δει και τους ποδοσφαιριστές την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ζήτησε κατανόηση από το φίλαθλο κοινό των «ερυθρόλευκων», επισημαίνοντας ότι οι αποδοκιμασίες ζημιώνουν την ομάδα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία σας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ήσασταν υποδειγματικοί, θέλω να συνεχίσετε έτσι και να ξέρετε ότι θέλω να είστε παντού δίπλα στην ομάδα. Όποια λάθη έγιναν το καλοκαίρι, είμαστε εδώ και ασχολούμαστε 24 ώρες το 24ωρο με τον Ολυμπιακό μας και όποια διόρθωση ή προσθήκη χρειαστεί, θα γίνει», διαβεβαίωσε.

Για τις αποδοκιμασίες είπε ότι «ούτε εμένα μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά αν θέλουμε να αποδοκιμάσουμε να μη το κάνουμε όταν αγωνίζονται οι παίκτες. Ας περιμένουμε τη λήξη. Ελπίζω πάντως ότι δεν θα χρειαστεί να υπάρξουν αποδοκιμασίες ξανά και η ομάδα θα προσφέρει το θέαμα που όλοι θέλουμε».

Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε επίσης ότι την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές. «Την άλλη Πέμπτη θα πάω στο Ρέντη και θα εξηγήσω στους παίκτες ότι θέλω νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Θέλω όσες και να είναι οι διαφορές, όσο και αν κάποιοι μας έχουν ανακηρύξει ήδη πρωταθλητές, να ματώνουν στο γήπεδο, να δίνουν τα πάντα για αυτούς που από το υστέρημα τους πληρώνουν για να έρθουν να μας δουν στο γήπεδο. Η διαφορά μας με τους άλλους είναι ότι εμείς είμαστε οικογένεια, κι έτσι θα συνεχίσουμε. Όλοι είναι απέναντί μας και εμείς πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Κι εγώ, το ξέρετε, είμαι εδώ και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για τον Ολυμπιακό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις