Μουντιάλ 2014: Ο Σούσιτς υπολογίζει και σέβεται την Ελλάδα

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 22:47
UPD:22:47

Με επίγνωση της πραγματικότητας για το βαθμό δυσκολίας που κρύβει ο αυριανός αγώνας για την ομάδα του εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Βοσνίας, Σάφετ Σούσιτς, στη συνέντευξη που παραχώρησε εν όψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ταυτόχρονα, με τις δηλώσεις του έδειξε ότι εκτιμά και υπολογίζει ιδιαίτερα το ελληνικό συγκρότημα. «Αν μας το επιτρέψει η Ελλάδα, εμείς θα παίξουμε επιθετικά. Δεν λέω την ενδεκάδα από τώρα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα παίξει ο Μισίμοβιτς και άλλοι δέκα» υπογράμμισε ο Σούσιτς, ο οποίος στην αναφορά του για την Ελλάδα, τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Βρίσκεται μέσα στη δεκάδα στην παγκόσμια κατάταξη και αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Σαμαράς, ο Παπαδόπουλος που δεν παίζει, ο Γκέκας, ο Φορτούνης και ο Νίνης. Μπορεί στη Βοσνία να μην ξέρουμε κάποιους, αλλά είναι πολύ σημαντικοί παίκτες».

Κατά τον Σούσιτς, το «γαλανόλευκο» συγκρότημα «είναι πολύ σκληρή ομάδα, παλεύει όλους τους αγώνες ακόμα και όταν είναι πίσω στο σκορ, ενώ στο ψυχολογικό μέρος είναι πολύ καλύτερη από μας. Οι παίκτες μας είναι πολύ επιθετικογενείς αλλά αν αύριο δεν σκοράρουν, δεν νομίζω ότι θα πάρουμε βαθμό. Το επιθετικό μας παιχνίδι είναι το όπλο μας». Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού της Βοσνίας, ο Πιάνιτς δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του αύριο.

Τους Βόσνιους διεθνείς εκπροσώπησε ένα από τα "αστέρια" τους, ο Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, ο οποίος θεωρεί ότι «πρέπει να ισορροπήσουμε λίγο άμυνα και επίθεση. Στα ματς που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής, επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί. Τώρα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα. Θυμάμαι τον Γκέκα, ήμασταν δύο χρόνια συμπαίκτες (Μπόχουμ). Είναι πολύ καλός παίκτης το μόνο που ελπίζω για αύριο είναι να μην βρίσκεται σε καλή μέρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις