Νίκη και πρώτη θέση ζητεί η Ελλάδα απέναντι στη Βοσνία

Μουντιάλ 2014
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 12:19
UPD:12:30

A- A A+

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τη συγκάτοικό του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, Βοσνία/Ερζεγοβίνη (21:45, MEGA), την οποία θα επιδιώξει να εκτοπίσει από την κορυφή για να αποκτήσει το πλεονέκτημα ως προς την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Η Βοσνία είναι ο βασικός αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στο «κυνήγι» της πρωτιάς και μια ομάδα που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς διαθέτει ποδοσφαιριστές με εξαιρετική ποιότητα. Ειδικά οι επιθετικοί και οι μέσοι της (Τζέκο, Ιμπίσεβιτς, Μισίμοβιτς, Πιάνιτς) είναι παίκτες που ακόμη και οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές δυνάμεις θα ήθελαν να έχουν στη διάθεσή τους. Εξ αυτών, πάντως, ο Πιάνιτς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αποψινό αγώνα.

Από την πλευρά της, η "γαλανόλευκη" ομάδα μετρά αρκετές απουσίες απόψε αλλά προσεγγίζει το παιχνίδι ως συνήθως: λίγα λόγια, σεβασμός στον αντίπαλο, προσήλωση στο στόχο. Ο Φερνάντο Σάντος "έδειξε" σε όλες τις προπονήσεις ότι θα παίξει με διάταξη 4-4-2 και επιθετικούς τους Γκέκα, Σαμαρά.

Στα αξιοσημείωτη η κλήση του Γιώργου Καραγκούνη για πρώτη φορά μετά το Euro 2012 και το ρεκόρ συμμετοχών όλων των εποχών που θα καταρρίψει ο μέσος της Φούλαμ απόψε αν χρησιμοποιηθεί (121 έναντι 120 του Ζαγοράκη).

Από εκεί και ύστερα, τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, αμυντικοί οι Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς και μέσοι οι Μανιάτης, Φορτούνης, Κατσουράνης και Τζιόλης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις