ΠΑΟΚ: Η συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 17:27
UPD:17:27

A- A A+

«Η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν ξαναγράφεται, αλλά θέλω να φέρω ξανά τις επιτυχίες. Θέλω να είναι ο ΠΑΟΚ η νούμερο 1 ομάδα, στο πλαίσιο αυτών που μπορώ να κάνω. Είναι δύσκολο να υποθέσω πότε. Θα ήθελα να είναι και φέτος» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο ομογενής επιχειρηματίας. «Έλεγα στον κ. Βρύζα ότι για μένα δεν υπάρχει ο στόχος της δεύτερης θέσης, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία 20 χρόνια παίρνει την πρώτη θέση. Δεν είναι στόχος μας η δεύτερη θέση, αλλά να κάνουμε μία ομάδα που θα παίρνει την πρώτη θέση», πρόσθεσε.

Όπως υποστήριξε στη συνέχεια, το μέλλον του ΠΑΟΚ ενδεχομένως να ήταν διαφορετικό αν είχε τελεσφορήσει η προσπάθεια απόκτησης της ΠΑΕ εκ μέρους του πριν από μερικά χρόνια. «Αν είχα έρθει το 2006, σας διαβεβαιώ ότι ο Ολυμπιακός θα είχε άλλη θέση. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα έτοιμη, γιατί εμείς θα πρέπει να διαθέτουμε το επαγγελματικό επίπεδο μεγάλης ομάδας για να έχουμε αποτελέσματα και στο γήπεδο και έξω από αυτό. Για να μπορούμε να λύνουμε και άλλα ζητήματα γύρω από το γήπεδο, όλες αυτές τις δολοπλοκίες», είπε.

ΠΑΟΚ: Συνέντευξη Τύπου Ιβάν Σαββίδη

Συνέντευξη Τύπου Ιβάν Σαββίδη

Αναφερόμενος στα χρέη της ΠΑΕ, διαβεβαίωσε για την τακτοποίησή τους: «Τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι δικά μου χρέη, κι εγώ στη ζωή μου δε χρωστούσα σε κανέναν. Πιστεύω σε κάποιο χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ δε θα χρωστάει σε κανέναν». Ο κ. Σαββίδης προανήγγειλε αλλαγές στα διοικητικά, εστίασε στο θέμα της πειθαρχίας που πρέπει να επιβάλει ο προπονητής και υπογράμμισε ότι στην παρούσα φάση δεν μπορούν να γίνουν πολλές μεταγραφές, λέγοντας ενδεικτικά: «Μπορούμε να καλύψουμε κάποιες ανάγκες, αλλά το καλοκαίρι θα δημιουργήσουμε».

Για το θέμα του γηπέδου είπε: «Τούμπα και ΠΑΟΚ είναι συνώνυμα. Αν ξεκινήσουμε από αυτό, μήπως θα παραβιάσουμε μία ενεργειακή ισορροπία; Όταν έχεις ζήσει σε ένα σπίτι, πως θα πας να ζήσεις σε ένα καινούργιο; Θα το κάνω πολύ προσεκτικά. Προτεραιότητα είναι να τακτοποιηθεί το βάρος των χρεών. Φέτος θα μπορέσουμε να βάλουμε συμπληρωματικά κάποια χρήματα. Για να μη χάσουμε το καλοκαίρι, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι μεταγραφικά το χειμώνα. Μετά είναι το στάδιο. Δε σας κρύβω ότι θα ήθελα ως ΠΑΟΚ να έχω προνομιακό δικαίωμα για το στάδιο».

Λίγο αργότερα άφησε αιχμές, λέγοντας: «Ακόμα και όλη η ομάδα της Μπαρτσελόνα να έρθει στον ΠΑΟΚ, θα πάρουμε τη δεύτερη θέση. Το σημερινό σύστημα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν δουλεύει υπέρ του ΠΑΟΚ. Δουλεύει εναντίον του ΠΑΟΚ. Το σημαντικό σε αυτό είναι να μη σπάσουμε τα χέρια μας και τα πόδια μας. Να μη χάσουμε την ψυχρή μας λογική». Τη συνέντευξη παρακολούθησε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών από τους Λίνο, Λόρενς, Κάτσε και Γεωργιάδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις