Μουντιάλ 2014: Πρώτη απώλεια βαθμών για την εθνική ομάδα με Βοσνία

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 23:35
UPD:23:35

A- A A+

Γκολ που δεν χάνεται με τίποτα έχασε ο Γκέκας στο στο ξεκίνημα του ματς. Μόλις στο 5ο λεπτό από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Σαμαρά, ο στράικερ της Λεβάντε βρέθηκε προ κενής εστίας κι ενώ οι συμπαίκτες του και ο κόσμος άρχισαν να πανηγυρίσουν εκείνος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Μπέγκοβιτς.

Οι Βόσνιοι απάντησαν με τεράστια ευκαιρία στο 27΄ με τον Μισίμοβιτς να πιάνει το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και τον Μανιάτη με υπερένταση να διώχνει με το κεφάλι πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Και πάλι άτυχη στάθηκε η Ελλάδα στο 33΄, όταν από σουτ του Τοροσίδη από πλάγια η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκαριών και κατέληξε άουτ. Με τη μεγάλη επέμβαση του Καρνέζη στο 41΄ στο σουτ του Λούλιτς έκλεισε το πρώτο μέρος.

«Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη» στο δεύτερο μέρος, διάστημα στο οποίο οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε… παθητικό ρόλο. Η Ελλάδα, πάντως, έχασε τεράστια ευκαιρία στο 78΄ με τον Σαλπιγγίδη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μπέγκοβιτς, αλλά ο Βόσνιος γκολκίπερ απέκρουσε σωτήρια το σουτ του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Ρέκορντμαν συμμετοχών στην εθνική ομάδα, με 121, είναι από σήμερα το βράδυ ο Γιώργος Καραγκούνης, που πήρε την θέση του Μαλεζά στο δεύτερο μέρος.

* Στα άλλα ματς του ομίλου, η Λιθουανία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Λιχτενστάιν, ενώ η προσεχής αντίπαλος της εθνικής μας, Σλοβακία, επιβλήθηκε 2-1 της Λετονίας στη Μπρατισλάβα.

ΕΠΟ

* Ρέκορντμαν συμμετοχών στην εθνική ομάδα, με 121, είναι από σήμερα το βράδυ ο Γιώργος Καραγκούνης, που πήρε την θέση του Μαλεζά στο δεύτερο μέρος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις