Μουντιάλ 2014: Σάντος: «Αδικο το αποτέλεσμα για την Ελλάδα»

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012 00:52
UPD:00:52

A- A A+

Το τελικό 0-0 θεωρείται άδικο αποτέλεσμα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι με βάση την εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες που χάθηκαν η Ελλάδα δικαιούνταν τη νίκη, ενώ επισήμανε πως μετά την εξέλιξη αυτή στα αποδυτήρια επικρατούν αρκετά

«Θεωρώ πως το αποτέλεσμα μας αδικεί. Στο γήπεδο η ομάδα που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες δεν κέρδισε και όλοι είδαν ποια ήταν αυτή. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος καταφέραμε να δημιουργήσαμε ευκαιρίες, μια από αυτές πολύ κλασική, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να την μετουσιώσουμε σε γκολ», είπε αρχικά ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός και πρόσθεσε:

«Είμαστε θα έλεγα τσαντισμένοι για το αποτέλεσμα αυτό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Σλοβακία. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι, αλλά εγώ πιστεύω πως στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».

Αναφερόμενος στο ρεκόρ του Γιώργου Καραγκούνη ο Φερνάντο Σάντος είπε: «Πρόκειται για κάτι ιστορικό αυτό που πέτυχε ο Καραγκούνης και το πέτυχε με το πάθος που τον διακρίνει. Παραμένει ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις