MotoGP: Ανανέωσε ο Μπαουτίστα με την Gresini

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 17:18

A- A A+

Ο Ισπανός αναβάτης κατάφερε να βρεθεί για δεύτερη φορά εφέτος στο βάθρο των νικητών, τερματίζοντας τρίτος στην πίστα του Μοτέγκι.

Ο Μπαουτίστα έδωσε σκληρή μάχη στους τελευταίους γύρους με τον Καλ Κρούτσλοου ανεβάζοντας στα ύψη την αδρεναλίνη όλων όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα. Τελικά, ο Ισπανός κράτησε την τρίτη θέση, εκμεταλλευόμενος και την εγκατάλειψη του Βρετανού στον τελευταίο γύρο.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η συνεργασία του με τον Φαούστο Γκεζίνι και την ομάδα του θα συνεχιστεί και το 2013 με τις δύο πλευρές να ευελπιστούν σε καλύτερα αποτελέσματα. Ο Ισπανός ήρθε φέτος στην «δορυφορική» ομάδα της Honda και μέχρι στιγμής βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 144 βαθμούς.

Ο Φαούστο Γκεζίνι δήλωσε ότι είναι υπέρμαχος των μακροχρόνιων σχεδίων θεωρώντας ότι ο Μπαουτίστα έχει πολλές δυνατότητες.

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ανακοινώνω ότι φτάσαμε σε συμφωνία με τον Αλβάρο για την σεζόν του 2013 – είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα. Πιστεύω στα μακροπρόθεσμα σχέδια και πιστεύω ότι ο Αλβάρο έχει μεγάλες δυνατότητες. Είμαι πεπεισμένος ότι θα μας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση και μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα. Τον αισθάνομαι σαν οικογένειά μου και αυτό το συναίσθημα μπορεί να μας πάει πολύ μακριά».

Απόλυτα ικανοποιημένος με την επίτευξη της συμφωνίας δήλωσε ότι είναι ο Αλβάρο Μπαουτίστα, ο οποίος τόνισε ότι αισθάνεται ήδη πολύ άνετα στην ομάδα

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Gresini Racing, διότι από την πρώτη ημέρα ήξερα το να είσαι μέλος αυτής της ομάδας μοιάζει σα να βρίσκεσαι στο σπίτι σου. Είναι μία εκπληκτική ομάδα και χαίρομαι που συνεχίζω μαζί τους. Αν και είχαμε δυσκολίες κατά την διάρκεια της χρονιάς, δουλέψαμε πολύ σκληρά όλοι μαζί και τα πηγαίνω πολύ καλά με όλους. Θα γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα του χρόνου και θα μπορέσουμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει και ελπίζω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τα αποτελέσματά μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις