Μπάσκετ: Πρώτα η Καντού, ύστερα ο Ολυμπιακός λέει ο Πεδουλάκης

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 21:18
UPD:21:18

A- A A+

Οι «πράσινοι» εστιάζουν στο ματς με την ιταλική ομάδα, την προσεχή Πέμπτη, στο οποίο έχουν στόχο να σημειώσουν την πρώτη εφετινή νίκη τους στη διοργάνωση και ύστερα θα δουν το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», στις 22 Οκτωβρίου.

«Το παιχνίδι με την Καντού θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού προέρχεται από ήττα στην έδρα της και θα έρθει στην Αθήνα για να "ρεφάρει". Ο αντίπαλός μας έδωσε δυνατούς αγώνες στα προκριματικά, παίζει οργανωμένο παιχνίδι και έχει δύο πολύ καλά πλέι μέικερ που εναλλάσσονται. Είναι, βέβαια, ομάδα που έχει και αδυναμίες τις οποίες γνωρίζουμε κι εκεί θα χτυπήσουμε», υπογράμμισε ο Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Πρέπει να παίξουμε σοβαρά για να μπορέσουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην Ευρωλίγκα. Επαναλαμβάνω, σοβαροί και συγκεντρωμένοι, κάτι που δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με τον Αρη», συνέχισε ο Έλληνας τεχνικός, που αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση του Λάσμε: «Είναι πίσω από θέμα φυσικής κατάστασης και προσαρμογής. Εφόσον είναι έτοιμος από σωματικής άποψης, θα τον χρησιμοποιήσουμε όσο μπορεί να βοηθήσει, όμως αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί στην τελευταία μας προπόνηση».

Όπως ήταν φυσικό, ο Πεδουλάκης ρωτήθηκε για το ντέρμπι των «αιωνίων», αλλά απέφυγε να απαντήσει: «Πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη. Έχουμε μπροστά μας μόνο την Καντού. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτό το ματς και δουλεύουμε μόνο πάνω σε αυτό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις