Κόντρα Μεϊμαράκη - ΣΥΡΙΖΑ για την εξεταστική για το Μνημόνιο

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 22:26
UPD:22:33

Ο Νίκος Βούτσης δήλωσε ότι το κόμμα του θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του Προέδρου της Βουλής σε περίπτωση που εκείνος αγνοήσει για τρίτη φορά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο. (Φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Ο Πρόεδρος της Βουλής δεν λειτουργεί υπό το καθεστώς του εκβιασμού αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Βουλής απαντώντας στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής η οποία θα διερευνήσει τους όρους υπαγωγής της Ελλάδας στο Μνημόνιο.

Μάλιστα στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, απαντώντας στην Ολομέλεια στον Αλέξη Τσίπρα, είχε επισημάνει πως στις προθέσεις του είναι να συζητηθεί σε σύντομο χρόνο η υποβληθείσα πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, το κόμμα του θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του Προέδρου της Βουλής σε περίπτωση που εκείνος «αγνοήσει για τρίτη φορά» το αίτημα του κόμματος.

«Εάν αληθεύει ότι ο κ. Βούτσης έχει κάνει την συγκεκριμένη δήλωση και ο ΣΥΡΙΖΑ την υιοθετεί, ας πραγματοποιήσει την απειλή του», απάντησε το γραφείο Τύπου της Βουλής προσθέτοντας πως όλοι οι Βουλευτές επιθυμούν να διεξαχθεί μια τέτοια συζήτηση ώστε να ενημερωθούν οι Έλληνες πολίτες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή