ΔΗΜΑΡ: Δεν ψηφίζουμε αυτά τα μέτρα

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 09:23
UPD:09:43

A- A A+

Για «απαιτήσεις» της τρόικας που οδηγούν στην «ισοπέδωση» της εργασίας και που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοσιονομική εξυγίανση και τις αναδιαρθρώσεις, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.

«Οι όποιες προβλέψεις του μνημονίου δεν μπορούν να τραβιούνται στα άκρα και αντιθέτως πρέπει να αλλάξουν» αναφέρεται στην ανακοίνωση και τονίζεται ότι η νομοθετική ρύθμιση της αγοράς εργασίας είναι εσωτερική υπόθεση της Ελλάδας.

Η ΔΗΜΑΡ σημειιώνειακόμη ότι στην πολιτική αναδιαπραγμάτευση με τους εταίρους τα εργασιακά θέματα πρέπει να εξαιρεθούν από τη συζήτηση για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ., μαζί, βεβαίως, με τα άλλα ζητήματα, όπως η χρονική επιμήκυνση, η δυνατότητα αντικατάστασης και απόσυρσης μέτρων στο βαθμό που θα υπάρχει υπεραπόδοση στα έσοδα του ελληνικού Δημοσίου και η ανάληψη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

«Η ΔΗΜΑΡ σκοπεύει την υπόθεση των εργασιακών ζητημάτων να την πάρει πάνω της», υπογραμμίζεται και επανλαμβάνεται η δήλωση του προέδρου του κόμματος Φ. Κουβέλη ότι «δεν ψηφίζουμε αυτά τα μέτρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή