Ολυμπιακός: Κριτική Μαρινάκη στους παίκτες, χτύπησε ο Φετφατζίδης

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 16:46
UPD:16:46

A- A A+

«Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια εικόνα. Τέτοια εμφάνιση δεν μπορεί να επαναληφθεί», ήταν το μήνυμα του κ. Μαρινάκη προς τους «ερυθρόλευκους» παίκτες, στους οποίους επισήμανε ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, αφού ως τις 11 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός έχει να δώσει έξι δύσκολα παιχνίδια (τέσσερα στο πρωτάθλημα και τα δύο ματς με τη Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ).

Επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε αναφορά στους ποδοσφαιριστές με τα συμβόλαια των οποίων υπάρχει εκκρεμότητα, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την υπόθεση αυτή. Τέλος, για τους νέους ποδοσφαιριστές είπε ότι πρέπει να δουλέψουν πολύ στις προπονήσεις για να κερδίσουν θέση στην ενδεκάδα, τονίζοντας με νόημα ότι κανείς δεν θα υποδείξει στον προπονητή ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει ή στη διοίκηση ποια συμβόλαια θα ανανεώσει.

Στα αγωνιστικά, σήμερα μπήκαν στο πρόγραμμα οι διεθνείς, εκτός του Σιόβα, ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς της εθνικής με τη Σλοβακία και έκανε θεραπεία. Ο Φετφατζίδης ήταν άτυχος, καθώς «γύρισε» ξανά το πόδι του και αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο σημείο όπου πονούσε τις προηγούμενες ημέρες. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, αλλά είναι αμφίβολο αν θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη. Κανονικά προπονήθηκε ο Κοντρέρας, ενώ ο Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και ο Παπάζογλου συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις