ΑΕΚ: Την ερχόμενη εβδομάδα οι (όποιες) εξελίξεις

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 14:25
UPD:14:25

«Αυτά τα πράγματα θέλουν υπομονή και δεν γίνονται βιαστικά. Είναι αλήθεια ότι η ιστορία κρατάει τώρα δύο μήνες, όμως σε λίγο καιρό θα φανεί αν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης, Ανδρέας Δημητρέλος.

A- A A+

«Αυτά τα πράγματα θέλουν υπομονή και δεν γίνονται βιαστικά. Είναι αλήθεια ότι η ιστορία κρατάει τώρα δύο μήνες, όμως σε λίγο καιρό θα φανεί αν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση», υπογράμμισε ο παράγοντας των «κιτρινόμαυρων» με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πιο συγκεκριμένοι για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα» πρόσθεσε, αναφερόμενος στους Δημήτρη Βιντιάδη και Κιθ Χάρις.

Ο κ. Δημητρέλος ρωτήθηκε και για τη φημολογία που εσχάτως αναπτύχθηκε και αφορά ενδεχόμενη μετακίνηση του Κώστα Κατσουράνη στην ΑΕΚ, αλλά το διέψευσε: «Θα ενδιέφερε την ΑΕΚ ένας τέτοιος παίκτης. Θα ήταν ατόπημα, όμως, να συζητάει ένα θέμα Κατσουράνη. Δεν μπορεί αν οφείλει σε νυν και παλιούς παίκτες να συζητάει για μεταγραφές. Δεν είναι ηθικό κάτι τέτοιο. Δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση από την πλευρά της διοίκησης προς τον Κώστα».

Για τη συνεργασία με τον Έβαλντ Λίνεν είπε ότι «έχουμε κάνει πολύ καλή επιλογή. Δουλεύει πάρα πολλές ώρες και στόχος του είναι η πειθαρχία στο αγωνιστικό τμήμα. Εκείνο που τον δυσκόλεψε ήταν ο καταρτισμός των ποδοσφαιριστών σε διάφορες θέσεις και η ποιότητα των παικτών που υπήρχαν. Δεν του άρεσε ότι είχαμε στην ομάδα 35 παίκτες και, δεύτερον, υπήρχαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές σε κάποιες θέσεις και σε άλλες δεν υπήρχαν καθόλου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις