Δεν βρέθηκε στο ΥΠΟΙΚ πρωτόκολλο καταχώρησης της λίστας

Επιστολή Στουρνάρα στους οικονομικούς εισαγγελείς
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 16:21
UPD:16:21

Επιστολή προς τους οικονομικούς εισαγγελείς, με την οποία ενημερώνει ότι δεν βρέθηκε πρωτόκολλο καταχώρησης της λεγόμενης «λίστας Λαγκάρντ» στο υπουργείο Οικονομικών, απέστειλε ο Γ. Στουρνάρας.

A- A A+

Επιστολή προς τους οικονομικούς εισαγγελείς, με την οποία ενημερώνει ότι δεν βρέθηκε πρωτόκολλο καταχώρησης της λεγόμενης «λίστας Λαγκάρντ» στο υπουργείο Οικονομικών, απέστειλε ο υπουργός Γ. Στουρνάρας.

Η επιστολή απεστάλη με την παραγγελία των εισαγγελέων για τη διαβίβαση, στο γραφείο τους, των συνοδευτικών εγγράφων και του εγγράφου πρωτοκόλλησης της επίμαχης λίστας, η οποία είχε παραδοθεί από την Κριστίν Λαγκάρντ στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Στην επιστολή του προς τους εισαγγελείς ο κ. Στουρνάρας αναφέρει ότι έπειτα από διερεύνηση στο εμπιστευτικό πρωτόκολλο του γραφείου του υπουργού, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο περί καταχώρησης ψηφιακού δίσκου (CD).

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν κληθεί να καταθέσουν την ερχόμενη εβδομάδα, με την ιδιότητα του υπόπτου, οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης και Γιάννης Διώτης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή