Σούπερ Λίγκα: Επιστροφή με ντέρμπι... Δικεφάλων

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012 10:29
UPD:12:23

Το μεγάλο ματς του πρώτου πιάτου της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην «καυτή» Τούμπα (19:30), όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ.

A- A A+

Το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τρία παιχνίδια με πιο σπουδαίο αυτό της Τούμπας, ενώ ο Ολυμπιακός, που την ερχόμενη εβδομάδα θα παίξει με τη Μονπελιέ, υποδέχεται τη Ξάνθη.

Η εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης πριν τη διακοπή προβλημάτισε έντονα τον κόσμο, αλλά και τους διοικούντες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ζητάει από τους παίκτες 6 νίκες στα επόμενα ματς. Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει σήμερα το απόγευμα (17:15) να πάρει τη νίκη παίζοντας ταυτόχρονα και καλό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να πάει με καλή ψυχολογία στη Γαλλία για τον αγώνα που εν πολλοίς θα κρίνει το μέλλον του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος που εφέτος κάνει εκπληκτική πορεία με 5 νίκες σε 6 αγώνες θα υποδεχθεί την Κέρκυρα. Μετά το διπλό επί του ΠΑΣ οι Νεοσμυρνιώτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο, σε ανοδική πορεία βρίσκεται και το συγκρότημα του Ακη Μάντζιου, που προέρχεται από τη νίκη επί του ΟΦΗ και την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το μεγάλο ματς του πρώτου πιάτου της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Τούμπα (19:30), όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Ετσι όπως είναι αυτή την περίοδο οι δύο ομάδες, το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη έχει τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο», απέναντι στην Ένωση που ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη. Με νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Εβαλντ Λίνεν θα την αναζητήσει στην «καυτή» Τούμπα, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει εφέτος τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις