Σούπερ Λίγκα: Με Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ 1-0 την ΑΕΚ

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012 21:21
UPD:21/10/2012 00:50

A- A A+

Το ντέρμπι ήταν κακό, ίσως το χειρότερο των τελευταίων ετών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ ήθελε πολύ τη νίκη, όπως και η ΑΕΚ, η οποία δεν γνωρίζει τι σημαίνει «τρίποντο» από το ξεκίνημα της περιόδου.

Το ντεμπούτο του Εβαλντ Λίνεν στον κιτρινόμαυρο πάγκο δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα για την Ένωση, η οποία προσπάθησε πρωτίστως να διαφυλάξει το μηδέν στα μετόπισθεν και μετά με αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά. Τελικά το ματς κρίθηκε από το όμορφο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη με κεφαλιά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Ο ΠΑΟΚ, που από το 70ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής (για θέατρο) του Λόρενς όχι μόνο έφτασε άνετα στη νίκη, αλλά είχε δύο καλές φάσεις, με Σαλπιγγίδη και Σταφυλλίδη, για να πετύχει κι άλλο γκολ, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία του Χακόμπο.

Το ματς κέρδισε η ομάδα που ήταν πιο ουσιαστική και η ΑΕΚ, πλέον, καλείται να κάνει πορεία...πρωταθλητισμού στη συνέχεια για να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις