Σούπερ Λίγκα: «Καθάρισε» με Περόνε ο Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 17:51
UPD:17:51

Ο Κουρμπέλης (Κ) παίκτης του Αστέρα Τρίπολης σουτάρει χωρίς αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του αγώνα

A- A A+

Καλύτερη στα πρώτα 45 λεπτά ήταν η Βέροια και έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Ο γηπεδούχοι μπήκαν «υπνωτισμένοι» στον αγωνιστικό χώρο και σε καμία περίπτωση δεν θύμιζαν την ομάδα που στα προηγούμενα παιχνίδια χειροκροτήθηκε για την απόδοσή της.

Ο Ιωάννου στο 27΄ βρέθηκε απέναντι από τον Φούλοπ, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε με τα πόδια, ενώ στο 30΄ και πάλι ο πορτιέρε των γηπεδούχων είπε «όχι» στην προβολή του Καφέ και με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Από τη στιγμή που η Βέροια δεν πήρε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη η εικόνα του ματς άλλαξε άρδην. Σ΄ αυτό συνετέλεσε και το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων με τον Περόνε (κεφαλιά στο 51΄) μετά από πάσα του Ντε Μπλάσις. Ο τελευταίος στο 67΄ κατέβασε ωραία τη μπάλα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0 δίνοντας τέλος στις όποιες ελπίδες είχε η Βέροια μέχρι τότε για να «επιστρέψει» στο παιχνίδι.

Δύο λεπτά μετά, μάλιστα, ο Περόνε «σφράγισε» με το δεύτερο προσωπικό του γκολ τη μεγάλη νίκη των Αρκάδων, οι οποίοι επέστρεψαν στα «τρίποντα» μετά από δύο αγωνιστικές (μία ήττα και μία ισοπαλία).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις