Σούπερ Λίγκα: Θρίαμβος του ΠΑΣ Γιάννινα στην Κομοτηνή

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 20:07
UPD:22:39

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννενα πανηγυρίζουν.

A- A A+

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ίλιτς στο 9΄, ενώ η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 25΄, όταν ο Φεγκρούς απέκρουσε το πέναλτι του Βαϊρουά. Ο Τσουκαλάς διπλασίασε για τον ΠΑΣ στο 45ο λεπτό, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Κοροβέσης στο 73΄.

Ο αγώνας πήρε... «φωτιά» από νωρίς, όταν ένα ολέθριο σφάλμα του Αντίλοβιτς έφερε την ομάδα της Ηπείρου σε θέση οδηγού. Στο ένατο λεπτό ο Ίλιτς σέντραρε, ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού δεν μπόρεσε να ελέγξει την πορεία της μπάλας (λόγω και του δυνατού ανέμου) και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του, «κόβοντας τα πόδια» των συμπαικτών του που είχαν ξεκινήσει ορμητικά, προερχόμενοι από το θριαμβευτικό 3-0 της Λιβαδειάς. Παρ΄ όλα ταύτα, ο ακριτικός σύλλογος είχε τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στην αναμέτρηση, αλλά ο Βαϊρουά δεν μπόρεσε να νικήσει από τα 11 μέτρα τον Φεγκρούς στο 25΄, εκτελώντας το πέναλτι που είχε υποδείξει ο Τριτσώνης στην ανατροπή του Μουνάφο από τον Οικονόμου. Το «κακό» για τον Πανθρακικό ολοκληρώθηκε, ουσιαστικά, στο 45ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Ίλιτς πάσαρε στον Τσουκαλά που πλάσαρε εύστοχα για το 0-2.

Η είσοδος του Κυβελίδη στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε «πνοή» στην επίθεση των «πράσινων», καθώς ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα με τη δύναμη και την αγωνιστικότητά του, ενώ απείλησε την εστία του Φεγκρούς, χάνοντας καλές ευκαιρίες στο 47΄, στο 50΄, στο 58΄ και στο 66΄. Τελικά, όμως, το γκολ ήρθε από την απέναντι πλευρά, αφού προηγουμένως οι Γιαννιώτες αντιπαρήλθαν επιτυχώς την πίεση που άσκησε ο Πανθρακικός ως το 70ο λεπτό. Στο 73΄, λοιπόν, ο Κοροβέσης βγήκε απέναντι στον Αντίλοβιτς τον οποίο πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-3, δίνοντας εύρος στη νίκη της ομάδας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις