Εξι εβδομάδες εκτός ο Ζινιάκ

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 17:56
UPD:17:56

A- A A+

Ο επιθετικός της Μαρσέιγ και της εθνικής Γαλλίας υπέστη κάταγμα στο αριστερό πόδι, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Μασσαλίας. «Ο Ζινιάκ υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο. Αναμένεται να παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έξι εβδομάδες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας.

Ύστερα από δύο «κακές» χρονιές στο «Βελοντρόμ», ο Ζινιάκ συνέβαλε αρκετά στις έξι συνεχείς νίκες της ομάδας του κατά την εκκίνηση του Σαμπιονά, που οδήγησαν τη Μαρσέιγ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε αυτό το διάστημα ο Ζινιάκ πέτυχε πέντε γκολ, ενώ η ομάδα του έγινε η πρώτη που νίκησε στους έξι πρώτους αγώνες της, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κατείχε η Μονακό από την περίοδο 1960-61, με την ομάδα του Πριγκιπάτου να κατακτά τον τίτλο τότε.

Μετά το «εκρηκτικό» ξεκίνημά της, πάντως, η Μαρσέιγ έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στους τρεις τελευταίους αγώνες της, με αποτέλεσμα χθες να τη φτάσει στην κορυφή η Παρί Σεν Ζερμέν (έχουν από 19 βαθμούς σε 9 ματς), με την ομάδα της πρωτεύουσας να κατέχει την πρώτη θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις