MotoGP: Αλλαγές θέλει ο Ρόσι

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 18:09

A- A A+

Ο Ιταλός αναβάτης τόνισε ότι χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στο άθλημα προκειμένου να αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής υπογράμμισε ότι οι αγώνες που γίνονται φέτος είναι κακοί και μετά βίας κάποιος που τους παρακολουθεί μπορεί να κρατηθεί ξύπνιος και να μην τον πάρει ο ύπνος.

«Φέτος είναι η χειρότερη στιγμή στο MotoGP από τότε που συμμετείχα σε αυτό, το 2000. Είναι το πιο βαρετό. Οι αγώνες είναι κακοί και είναι πολύ δύσκολο να παραμείνεις ξύπνιος. Βλέπεις την Moto3, οι αγώνες είναι συναρπαστικοί, η Moto2 είναι φανταστική, αλλά στη συνέχεια το MotoGP είναι βαρετό. Επομένως θα πρέπει να το αλλάξουν», δήλωσε ο Βαλεντίνο Ρόσι στο BBC.

O Ιταλός αναβάτης έχει να γευτεί της χαράς της νίκης εδώ και 37 αγώνες ενώ από τότε που πήρε στην Ducati παλεύει να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Προς το παρόν έχει καταφέρει να βρεθεί στις άλλες δύο θέσεις, μόλις τρεις φορές συνολικά. Ελπίζει ωστόσο ότι με την επιστροφή του στην Yamaha του χρόνου θα επιστρέψει και στις επιτυχίες.

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή στην καριέρα μου για να παλεύω κάθε Σαββατοκύριακο. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι του χρόνου έχω τις πιθανότητες να κερδίσω μερικούς αγώνες. Είναι πραγματικά κρίμα για εμένα και την Ducati. Ηταν ένα όνειρο, ήταν ένα μεγάλο και σημαντικό στοίχημα το να προσπαθήσω και να κερδίσω για την Ducati, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ηταν πραγματικά δύο πολύ δύσκολες χρονιές.

Βρίσκομαι σε μία ηλικία που δεν ξέρω για πόσα ακόμη χρόνια θα συνεχίσω στο MotoGP, επομένως πρέπει να αγωνίζομαι με την καλύτερη μοτοσικλέτα που υπάρχει. Δυστυχώς στην καριέρα μου έχω κερδίσει πάνω-κάτω τα πάντα, άρα χρειάζεται να το διασκεδάσω και να έχω το σωστό κίνητρο. Χρειάζεται να φτάνω στην πίστα κάθε Σαββατοκύριακο έχοντας την δυνατότητα να παλέψω για τον τίτλο. Θα είναι δύσκολο, αλλά για αυτόν τον λόγο άλλαξα ομάδα», δήλωσε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις