Στίβος: Αποσύρθηκε η κατηγορία κατά του Κεμπόι

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 20:49
UPD:20:53

Η Αν Νιέρι απέσυρε την κατηγορία κατά του Εζεκίελ Κεμπόι (φωτογραφία) για επίθεση με μαχαίρι, την οποία είχε προσάψει σε έναν από τους σπουδαιότερους Κενυάτες δρομείς όλων των εποχών.

A- A A+

Η Νιέρι κατήγγειλε στην αστυνομία τον περασμένο Ιούνιο ότι ο Κεμπόι της επιτέθηκε με μαχαίρι, όταν απέρριψε τις σεξουαλικού περιεχομένου προτάσεις του, που ακολούθησαν την κοινή διασκέδασή τους και την κατανάλωση αλκοόλ. Τελικά απέσυρε την κατηγορία, αφού, όπως δήλωσε, έχει συγχωρήσει τον Κεμπόι, ο οποίος εργάζεται ως αστυνομικός υπάλληλος και αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της γυναίκας.

«Θέλω να επιστρέψω στις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο και να συνεχίσω τη σχολή μου στη δημοσιογραφία. Έχω ήδη συγχωρήσει τον Κεμπόι, ο οποίος δεν σημαίνει κάτι για μένα. Δεν πήρα αποζημίωση, απλά αποφάσισα να τον συγχωρήσω», δήλωσε η Νιέρι στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης του Ελντορέτ, όπου προσήλθε για να καταθέσει. Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι οι δικαστικές αρχές έκαναν δεκτή την απόσυρση της κατηγορίας κατά του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και «χρυσού» Ολυμπιονίκη των 3.000μ., ο οποίος παραβρέθηκε στη διαδικασία αλλά δεν έκανε δηλώσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις