Ζαρντίμ: «Μόνο νίκη για να ελπίζουμε»

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 21:14
UPD:21:14

Λεονάρντο Ζαρντίμ, προπονητής του Ολυμπιακού: «Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός αγώνας, γιατί σε περίπτωση που νικήσουμε έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, να περάσουμε στην επόμενη φάση».

A- A A+

Αυτό υπογράμμισε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Λεονάρντο Ζαρντίμ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της αναμέτρησης με τη γαλλική ομάδα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (2ος όμιλος) στη διοργάνωση. «Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός αγώνας, γιατί σε περίπτωση που νικήσουμε έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αν όχι, θα συνεχίσουμε για την τρίτη θέση. Υπό αυτή την έννοια είναι ένας σημαντικός αγώνας όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τη Μονπελιέ», υπογράμμισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Για την αυριανή αντίπαλο της ομάδας του υπογράμμισε, αναφερόμενος στα γαλλικά ΜΜΕ, ότι «το "σαμπιονά" είναι πολύ πιο γνωστό στην Ελλάδα απ΄ όσο νομίζετε. Η Μονπελιέ σε σχέση με πέρσι άλλαξε ένα-δύο παίκτες, όπως τον Ζιρού και φέτος είναι τελείως διαφορετική. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει καλές εμφανίσεις και θα την αντιμετωπίσουμε με τον μεγαλύτερο σεβασμό».

Δηλώσεις Λ. Ζαρντίμ - Ρ. Τζιμπούρ

Δηλώσεις Λ. Ζαρντίμ - Ρ. Τζιμπούρ

Για το αγωνιστικό πλάνο και την τακτική που έχει σχεδιάσει τόνισε πως «θέλουμε να κρατήσουμε την ίδια στάση και την ίδια καλή απόδοση όπως κάναμε στην Αγγλία (σ.σ. με την Άρσεναλ), αλλά επιζητούμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό στο Λονδίνο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα μοιάζουν το παιχνίδι με αυτό του Λονδίνου. Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε πολύ ψηλά την απόδοσή μας σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να υπάρχει ισορροπία. Κατά τη γνώμη μου θα γίνει ένα παιχνίδι πολύ μοιρασμένο».

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε, λόγω πρότερου ποδοσφαιρικού βίου αλλά και γλώσσας, ο Ράφικ Τζιμπούρ. «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Αύριο το ματς είναι τελικός, γιατί μας ενδιαφέρει να υπάρχουμε και στη συνέχεια στα Κύπελλα Ευρώπης», δήλωσε ο Αλγερινός επιθετικός, ο οποίος ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα με την έλευση του νέου προπονητή. «Ο κ. Ζαρντίμ συνεχίζει τη δουλειά του κ. Βαλβέρδε και έχει βάλει τις δικές του "πινελιές". Υπάρχουν αλλαγές στο δυναμικό, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Όλοι στον σύλλογο κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να πάει πιο ψηλά», απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις