Champions League: Ολα για όλα απόψε ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 12:20
UPD:12:27

A- A A+

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για απώλεια βαθμών, εφόσον βεβαίως παίκτες και τεχνική ηγεσία δηλώνουν ότι στόχος είναι η παραμονή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Η πειραϊκή ομάδα μετρά ήδη δύο ήττες στα πρώτα παιχνίδια της, οπότε αν το κακό τριτώσει θα τεθεί σε σοβαρή αμφιβολία ακόμη και η συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ, στη λογική «το μη χείρον βέλτιστον».

Η γαλλική ομάδα έχει αρκετά προβλήματα τη δεδομένη στιγμή αλλά δεν παύει να παραμένει εκπρόσωπος μιας ποδοσφαιρικά προηγμένης χώρας, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση, ενώ, σε κάθε περίπτωση, είναι η περυσινή πρωταθλήτρια. Την προσπάθεια του Ολυμπιακού θα συνδράμουν περίπου χίλιοι οπαδοί του, ο κύριος όγκος των οποίων αναμένεται σήμερα στη Γαλλία.

Ως προς την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Ρόι Κάρολ, αφού η παρουσία του Μέγερι στους αγώνες με τη Σάλκε και την Άρσεναλ όχι μόνο δεν ενέπνευσε σιγουριά αλλά αποδείχθηκε επιζήμια για τους «ερυθρόλευκους».

Αν τελικά προτιμηθεί ο Βορειοϊρλανδός, τότε ο Κάρολ θα αγωνιστεί σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από αρκετό καιρό, στη χώρα μάλιστα που έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση πριν από 11 χρόνια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απέναντι στη Λιλ.

Από εκεί και ύστερα, μια θέση διεκδικείται από τους Γκρέκο και Αμπντούν, ενώ τις υπόλοιπες θα καταλάβουν οι Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Μοδέστο, Μανιάτης, Μασάντο, Φουστέρ και Τζιμπούρ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις