ΑΕΚ: Οι ποδοσφαιριστές ζητούν τη συμπαράσταση των φιλάθλων

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 18:09
UPD:18:09

Οι παίκτες της Ένωσης υπογραμμίζουν ότι χρειάζονται τους φίλους του συλλόγου στο πλευρό τους στην προσεχή αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, που είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

A- A A+

Οι παίκτες της Ένωσης υπογραμμίζουν ότι χρειάζονται τους φίλους του συλλόγου στο πλευρό τους στην προσεχή αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, που είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Με την παρέμβασή μας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς της ομάδας μας ότι είναι πολύ σημαντική πλέον για εμάς η παρουσία τους την Κυριακή στο γήπεδο. Η δική τους συμπαράσταση είναι η πιο πολύτιμη στην προσπάθεια που καταβάλουμε ώστε να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει... Διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι τουλάχιστον από την πλευρά μας τα δίνουμε όλα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε... Την ίδια στιγμή στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων γίνεται κυριολεκτικά χαμός για πακτωλό χρημάτων που πέρασαν από την ομάδα και στο δρόμο χάθηκαν. Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μας δώσει μια απάντηση στα ερωτήματά μας; Μεταξύ άλλων γιατί αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη ενώ είχαμε κερδίσει τη θέση μας από τα Play–off και εξήγηση δεν μας έδωσε κανείς μέχρι τώρα; Είμαστε μόνοι και θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας... Είναι το μόνο που μας έχει απομείνει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις